На Кремъл е нужна някаква победа в Украйна, за да

...
На Кремъл е нужна някаква победа в Украйна, за да
Коментари Харесай

„Днес – Соледар, а утре – Киев“ - експерт обяснява самоубийствената кръвожадност на Кремъл

На Кремъл е нужна някаква победа в Украйна, с цел да стимулира пред съветското общество необходимонстта да продължи войната. Всеки високомерен украински град е знак на Москва.
 
Тази позиция показва военният специалист Олег Жданов в изявление за " Обозревател ", представен от УНИАН.

" Соледар е знак. Соледар, Бахмут... Всяко населено място през днешния ден е знак за Руската федерация. Тя се нуждаят от победа, с цел да стимулират обществото да продължи войната, показва Жданов.

В същото време той напомни, че съветският президент Владимир Путин възнамерява да разгласи нова вълна на готовност и без такава победи никой няма да тръгне на война.

" Като цяло той би желал да има обща готовност. Това най-малко настояват някои източници от Кремъл. Но през днешния ден няма учредения за това, няма победи. Какво да каже на руснаците: " Вижте, през днешния ден превзехме Соледар, а на следващия ден ще превземем Киев, би трябвало да довършим националистите и Бандеровците в леговището им ". Да, това е претекст за готовност. Следователно през днешния ден не е значим самият Соледар. Просто, съгласно съветските военни ръководители, в Соледар е едно от най-слабите места в отбраната. Дълго време се опитваха да завладяват Бахмут, само че по-късно беше решено да създадат пробив в Соледар “, изяснява специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР