На крачка от големия финал днес двама от съквартирантите ще

...
На крачка от големия финал днес двама от съквартирантите ще
Коментари Харесай

Съквартирантите в Биг Брадър разтърсени емоционално

На крачка от огромния край през днешния ден двама от съквартирантите ще изоставен Къщата на " Биг Брадър ". В сряда те показаха кой съгласно персоналния им взор е най-достоен да стане победител в Big Brother: Most Wanted 2018. Албена, Никита и Цецо се оказаха с минимум гласове и през днешния ден двама от тях ще си тръгнат от шоуто по волята на феновете. Кой ще се подреди в листата на финалистите ще разберем тази вечер в 21:00 часа.

Скандалите, обаче, не престават да изпълват Къщата. След задача " Жива връзка " Съквартирантите се подадоха на страстта и този път, изненадващо спокойният и балансиран Уош увеличи звук и думите му бяха остри като нож. Какво предизвика рапъра да избухне ще забележим довечера.

Последната задача за сезона съумя да раздруса прочувствено всеки един от съквартирантите. Те описаха живота си в Къщата през миналия месец - по какъв начин са се трансформирали, какво са научили и какво са запомнили от това премеждие. Днес ще чуем техните най-искрени и откровени думи тъкмо в 21:00 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР