На косъм от трагедия в центъра на столицата. Кофа със

...
На косъм от трагедия в центъра на столицата. Кофа със
Коментари Харесай

На косъм от трагедия: Кофа със замазка падна от строеж до преминаващо дете

На косъм от покруса в центъра на столицата. Кофа със замазка падна от покрива на шест етажна постройка на сантиметри от преминаващо дете. За благополучие няма потърпевши.

10:30 ч. Георги и щерка му отиват да реалокират автомобила си, паркиран на оживена улица.

Снимка: bTV

„ Тя си ядеше ябълка тук пред автомобила ни и в идващия миг от покрива на постройката падна кофа, в следствие се оказа замазка. Тя даже не разбра какво тъкмо се случва, аз като видях с периферията, че нещо лети от горната страна, я дръпнах и падна до нея. И това се случва на супер оживена улица в центъра на София и без никакви обезопасявания и без никаква индикация, че някъде се случва ремонт “, споделя Георги.

Шофьорът не е могъл да даде пояснение по какъв начин се е озовал във водата

На косъм от покруса се разминават и той, и щерка му, а вредите са единствено материални.

Снимка: bTV

„ Никой не се появи даже види дали долу няма ударен човек или изобщо дали нещо не се е случило. Полицаите се качиха до горе, смъкнаха момчетата “, споделя мъжът.

На място идва и екип на районния инспекторат.

18-годишният Адриан Антонов блъска и такси след удара в дирек

„ Акт е формиран на частно лице, не е открито юридическо лице за казуса.  Написали сме протокол с наставление да се прекрати осъществяване на строително-монтажните работи. Не сме снимали за осъществените ремонтни действия “, съобщи Николай Каменов - шеф на областен инспекторат „ Средец “.

От районния инспекторат обявиха, че ще продължат да вършат инспекции на обекта, с цел да не се доближи до повторни нарушавания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР