На косъм от голяма трагедия се отърва Мис България Теодора

...
На косъм от голяма трагедия се отърва Мис България Теодора
Коментари Харесай

На косъм от голяма трагедия в Игри на волята

На косъм от огромна покруса се отърва Мис България Теодора Мудева в " Игри на волята ". В борбата за територия върху главата на хубавицата се стовари голямо и тежко колело. По думи на останалите участници то е тежало повече от 10 кг.

Мудева се опитваше да премине през препятствие, само че внезапно колелото от спонтанната каруца бе изтървано от нейна съотборничка и падна право върху главата на Мудева, която на секунда бе повалена на земята.

Играта незабавно бе спряна от водещия Димо Алексиев. На Арена пък дойде лекарски екип, който незабавно оказа първа помощ на хубавицата.

Всички участници бяха пъклен обезпокоени за Теодора, защото ударът бе в действителност сериозен. 

" Не знам по какъв начин се изправи ", сподели Пеньо Гатевски, или Гатьо от племето на " Гладиаторите ".

Теодора бе изкарана от играта, с цел да може да бъде обширно прегледана. Медиците бяха безапелационни, че няма провали върху главата й и Мудева се е разминала единствено с цицина. Веднага щом чу тези думи, миската се завърна в игра и опита да помогне на " Амазонките " в заключителната част от гладиаторската борба, само че макар племето й още веднъж загуби и отиде на Дивата река - при комарите и всички гадинки, написа " България Днес ".

" Не знам какво можеше да ми се случи тук - река и гладът са ми най-малкия проблем ", показа Мудева. И добави: " Ако не беше племето ми, щях да рухна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР