На комисия разглеждат три идеи за започване на преговори на

...
На комисия разглеждат три идеи за започване на преговори на
Коментари Харесай

На комисия разглеждат три идеи за започване на преговори на Македония с ЕС

На комисия преглеждат три хрумвания за започване на договаряния на Македония с Европейски Съюз.

Предложенията са на Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Демократична България ". От " Продължаваме Промяната " няма да внасят свое лично предложение. На съвещанието участва и външният министър Теодора Генчовска.

Документът на Движение за права и свободи беше импортиран още нощес, за което разгласи водачът на партията Мустафа Карадайъ след вота на съмнение, свалил държавното управление на Кирил Петков. Документът на Движението се споделя „ Проекторешение обвързвано с одобряването на оферти от Френското председателство план на Преговорна рамка за договаряния за участие в Европейски Съюз на районен съд Македония и Албания “.

Документът на ГЕРБ се споделя „ Проект за деяние на Министерски съвет за утвърждение на плана за Преговорна рамка и плана за умозаключение на съвета на Европейски Съюз за европейската интеграция на районен съд Македония “. Проекторешението е импортирано тази заран.

Френското предложение се състои от три самостоятелни детайла, които единствено в комплект могат да отговорят на въпроса дали РСМ е подготвена да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз, написа БГНЕС.

Преди да бъде гласуван дневният ред, ръководителят на ПГ " ИТН " Тошко Йорданов настоя чуването на министъра на външните работи да отпадне като точка от дневния ред.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР