На коледното офис парти може да бъдете по-екстравагантни във визията

...
На коледното офис парти може да бъдете по-екстравагантни във визията
Коментари Харесай

Офис парти: Какъв аутфит да изберем

На коледното офис празненство може да бъдете по-екстравагантни във визията си, само че не забравяйте да обърнете особено внимание на обувките
Колкото и да е претъпкан дрешникът ни, от време на време срещаме усложнения, изключително когато наближат мотиви като Коледа и Нова година. Ако към този момент знаете датата за офис празненството ви, това е идеалният миг да се сдобиете с някой нов тоалет и наложително с още един чифт обувки.
За да се вдъхновите по какъв начин да ги комбинирате обаче, може би ще имате потребност от тези няколко хрумвания:
Дантелена рокля или модел с пайети
Това е атрактивно, блестящо и доста празнично решение, което ще ви трансформира в принцеса на купона с сътрудниците. Съобразете обаче аксесоарите към роклята с дантела или пайети, тъй като те би трябвало да са оптимално изчистени. Обувките също са по-семпли и безусловно на висок ток, с цел да издължат силуета ви, колкото се може повече.
Класиката на алената одежда
За да наблегнете своята женственост, по-удачно е да изберете алена рокля. Разбира се, всяка друга одежда в същия звук също би била прелестен избор. Класически цвят, с който постоянно може да се издокарате и няма метод да сбъркате. С нея може да сложите, както черни, по този начин и бежови обувки – въпрос на персонален усет.
Сатен в мрачно зелено
Още един обичаен за Коледа звук, който има завладяваща мощ и притегля погледите като магнит. Ако дизайнът на роклята е по-скромен и деколтето не е прекомерно надълбоко, може да си позволите и по-ефектни бижута. Препоръчителните обувки са в много по-широк обсег – може да сложите и публични сандали, стига мястото на събитието да го разрешава.
Синя коктейлна рокля
Тоалет, който поради кралския си цвят, може да е напълно простоват като модел. Дори роклята да е вид потник, с леко овално или квадратно деколте и без ръкави, тя ще наподобява елегантно. Съчетайте я с обеци с камъни или с изящна гривна на ръката. Обувките могат да са със объл връх, лачени, на ток или платформа. Добавете наложителния клъч и в този момент към този момент сте подготвена да завладеете вниманието на близките.
Тип бюстие
Ако се спрете на нея, би трябвало да сте сигурни, че кожата ви и ръцете ви са в топ форма. Роклята може да е с колан на талията, само че даже да не държите на него, дано в горната част да е по тялото ви, а надолу може да е или разкроена, или да следва линията на фигурата ви. Изящен аутфит, с който ще зашеметите всички към себе си, изключително в случай че украшенията са в синхрон с него и дамските обувки са високи и стилни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР