На какво се дължи промяната в приходите ви?Основната причина са

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?Основната причина са
Коментари Харесай

Иванка Кючукова, "Havas Group - България": Поверителността на данните е жизненоважна

На какво се дължи смяната в приходите ви?
Основната причина са резултатите от ковид-19 и по-голямата нерешителност на клиентите поради нарушените вериги на доставки, както и фактът, че от портфолиото на всички организации в групата излезе клиентът Vivacom. Въпреки това успяхме да въведем редица усъвършенствания в работния ни развой, които покачиха доходността ни, а от там и облагата в края на годината.
Какви трендове наблюдавате на информационния пазар?
Високата инфлация на световно и локално равнище, войната в Украйна, новите талази на ковид-19, разтърсванията на енергийните пазари и нарушените вериги на доставки обуславят макроикономическа неустановеност и слаба предвидимост през 2022 година, което частично затруднява вложенията в рекламна връзка. Продължаваме да следим нерешителност и настройка на клиентите към усъвършенстване на бюджети и по-целесъобразно ориентиране на вложения във всяка област. Добрата вест е, че те от ден на ден разчитат на нашата експертиза, в това число за увеличение на бюджети в някои информационни пера, които да им оказват помощ да възстановят загуби и позиции, които бяха породени и влошени от коронавирус обстановката през 2021.
Какви са прогнозите ви за информационния пазар идната година?
Поверителността на данните е жизненоважна, както и персонализирането, а изкуственият разсъдък (AI) и виртуалността ще са от решаващо значение за възстановяване на потребителско преживяване. Ние към този момент от дълго време работим на групово равнище и по двете посоки и това може да даде на марките сериозното преимущество, от което се нуждаят.

Невъзможно е да се отхвърли, че измененията в желанията и упованията на клиентите дружно с по-големите публични промени, провокирани от пандемията, ни принудиха да се съобразяваме с нашия ангажимент към клиентите ни по нов метод.
Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР