На къде се изместват семейните жилища - от периферията към

...
На къде се изместват семейните жилища - от периферията към
Коментари Харесай

Икономистът говори за бъдещето на местата за семейни жилища в мегаполисите

На къде се изместват фамилните жилища - от периферията към центъра, до момента в който офисите остават свободни за нови благоприятни условия. Прогнозите сочат, че скоро центорвете на градовете ще включват повече жилища и все по-малко бизнес площи. Тази тематика разяснява в рубриката " Икономистът приказва " по Дарик Югоизток, проф. доктор Милен Балтов.

" В последното тримесечие на 2022 особено за огромните градове на Съединени американски щати, свободдните офис площи са 17%, в Лондон, където площите са извънредно скъпи са 8,4%, а нормата да се печели добре е незаетите площи да бъдат не повече от 5%. Става дума за първокласните и огромните. Факторите са свързани евентуално със следствието от пандемията, само че рецесията през днешния ден не е инцидентна. Даже, в случай че се върнем 100 години обратно, процесите в този момент са обясними ", разяснява проф.д-р Балтов.

Каква е историята и за какво бизнесът отстъпва територии за фамилни жилища, чуйте в звуковия файл от икономиста проф. доктор Милен Балтов:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР