На жените им е присъщо да съблазняват, а мъжете харесват

...
На жените им е присъщо да съблазняват, а мъжете харесват
Коментари Харесай

10 секси начина да го съблазните тази вечер

На дамите им е присъщо да съблазняват, а мъжете харесват това. Дори да сте в дълга връзка, вашият мъж сигурно ще изпита голямо наслаждение от вашето съблазняване – доставете му го.

В началото на връзката или по този начин наречения интервал на меден месец, половият живот е извънредно деен и сътрудниците като че ли не могат да се наситят един на различен. Сексуалната самодейност идва и от двете страни, като по този метод и мъжът, и дамата се усещат еднообразно мечтани.

С времето в някои връзки нещата се трансформират – доста мъже се усещат недоволни, тъй като партньорките им като че ли стопират да ги желаят и чакат постоянно те да създадат първата крачка към секса.

Дори във вашата връзка това да не е по този начин, сигурно сътрудникът ви ще бъде доста, доста удовлетворен, в случай че го съблазните и му покажете, че го желаете. Вижте 10 секси метода, благодарение на които може да съблазните мъжа до себе си още довечера:
Използвайте думи
Докато сте се сгушили да гледате филм и той минимум чака, кажете на вашия мъж какво желаете да се случи. Бъдете характерни и дайте „ указания “ за това какво да направи тъкмо в този миг.

 Добави изложение
Секстинг
Докато сте разграничени денем и всеки е ангажиран със своята работа, изпратете му известие на полова тема. Може да опишете нещо, за което си мислите вие и което бихте желали да преживеете още довечера.

Посрещнете го голи или по секси долни дрехи
Чакате вашият сътрудник да се прибере? Посрещнете го чисто голи или пък по секси долни дрехи. Със сигурност няма да се наложи да употребявате думи, с цел да предадете известието.

Предложете нещо ново в спалнята
Споделете на своя мъж нещо ново, което бихте желали да опитате в секса.
Играйте „ Никога не съм… “
Напишете на листчета неща, които в никакъв случай не сте правили в секса, само че които имате предпочитание да извършите. Играйте с колегата си на тази игра и изберете с какво да започнете още в този момент.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР