На извънредно заседание днес от 11:00 часа парламентът ще обсъди

...
На извънредно заседание днес от 11:00 часа парламентът ще обсъди
Коментари Харесай

Извънредно заседание на НС и проект за компенсации на небитовите крайни клиенти на ток

На изключително съвещание през днешния ден от 11:00 часа Народното събрание ще разиска план на решение за изменение на Решение на Народното събрание (НС) за възлагане на Министерския съвет да одобри стратегия за даване на обезщетения на небитовите крайни клиенти на електрическа енергия. Вносител е Драгомир Стойнев от " Българска социалистическа партия за България ". Това планува програмата за работа на депутатите, оповестена на интернет страницата на Народно събрание, оповестяват от Българска телеграфна агенция.

В нея е също първото гласоподаване на промени в Закона за здравословни и безвредни условия на труд, както и второто четене (продължение) на промени в Закона за корпоративното подоходно облагане.

Депутатите ще обсъдят на първо четене и няколко законопроекта за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията.

Дневният ред включва още промени в Закона за българския жестов език, както и парламентарен надзор, който не се състоя предишния петък заради дебатите по измененията в Изборния кодекс.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР