На излизане от КСНС председателят на ПГ ГЕРБ-СДС заяви, че

...
На излизане от КСНС председателят на ПГ ГЕРБ-СДС заяви, че
Коментари Харесай

Атанасова: Не може гражданин на чужда държава да присъства на КСНС

На излизане от КСНС ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС съобщи, че по време на КСНС е разисквано поданството на икономическия министър Кирил Петков. „ Представителите на ПГ гласувахме да не бъде позволен. В момента е неразбираемо с какво поданство е. На този КСНС равнището на подредба е високо. Не може жител на непозната страна да участва на подобен вид разговори”, сподели Атанасова.

По думите й Петков е бил запитан непосредствено за поданството му, той не е дал отговор и тогава водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е напуснал съвещанието.

„ С изключение на господин Христо Иванов, всички останали гласувахме да не бъде допускан”, изясни тя.

„ Заявихме пред президента, че би трябвало бързо да се задвижи конституционната процедура, бързо да се връчи мандатът на нас като втора политическа мощ, ние бързо ще го върнем. На България е нужно незабавно държавно управление. Три партии към този момент са декларирали, че са подготвени със състав на Министерски съвет. Тоест не трябва да се бави връчването на мандата нито на втората, нито на третата политическа сила”, сподели още Атанасова. Тя изясни, че към момента от ГЕРБ не са разбрали по кое време ще им бъде връчен мандатът за сформиране на държавно управление.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/679261203470540
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР