„На изборите пак ще гласуваме за вас, оценяме всичко, което

...
„На изборите пак ще гласуваме за вас, оценяме всичко, което
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ в Пловдив Костадин Димитров: Изграждаме нови зони за спорт и отдих

„ На изборите отново ще гласуваме за вас, оценяме всичко, което сте създали за „ Тракия “ и желаеме това да продължава “ – с тези думи жители в парк „ Лаута “ в Пловдив посрещаха претендента за кмет на региона Костадин Димитров.

Тракийци дадоха висока оценка на направеното през миналите два мандата – от възраждането на „ Лаута “, през построяването на нови паркове и зони за отдих, детски и спортни площадки, обновените градски зони, до построяването на новата детска ясла.

В диалозите си с Костадин Димитров възрастни хора настояха за още спортни площадки в региона, с цел да има къде да спортуват внуците им след учебно заведение.

„ Позицията ми във връзка с спорта е ясна на всички – той е извънредно значим за хората от всички възрасти, изключително за подрастващите. Искам повече благоприятни условия за спорт на младежите и ще продължа да работя в тази посока “, съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на „ Тракия “ Костадин Димитров. В поддръжка на думите си той напомни построените 15-т фитнеса навън и десетките възобновени стадиони.

На изборите на 27 октомври претендентът на ГЕРБ за кмет на „ Тракия “ Костадин Димитров е с номер 43 в бюлетината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР