На фона на суматохата около автобиографичната книга на принц Хари

...
На фона на суматохата около автобиографичната книга на принц Хари
Коментари Харесай

Когато на принц Уилям му се наложи да готви

На фона на паниката към автобиографичната книга на принц Хари и всички обвинявания към роднините му в нея, животът на работещите членове на кралското семейство продължава. Без да разясняват Spare, принц Уилям и Кейт Мидълтън се впуснаха в нормалните си задължения.

Принцесата на Уелс посети детска градина в Лутън, който предлага безвъзмездни стратегии за образование и е потвърдила успеваемостта си досега. По същото време пък принцът пък посвети част от времето си на готвене, до момента в който беше на посетители на благотворителната организация Together as One в град Слау.

Ден по-късно 40-годишният Уилям продължава с работните задания. Той се появи в Depaul в Лондон - организация, която работи с разнообразни общности из цяла Англия за попречване и понижаване на бездомността.
 Снимка 603076

Уилям е угрижен за тази идея още от дете, когато принцеса Даяна ги води дружно с принц Хари на няколко визити в приюти за бездомни хора. Сега той е патрон на две организации, които се борят с казуса - The Passage и Centrepoint.
 Принц Уилям, Big Issue и за какво херцогът на Кембридж продава вестници на улицата
Принц Уилям - продавач за ден

Какво накара принцът да обикаля улиците на Лондон

Уилям неведнъж се е занимавал с начинания точно за тази идея. По случай 40-ия си празник той даде изявление за изданието The Big Issue, което се продава само от бездомни, и даже самичък се включи като продавач по улиците за няколко часа.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР