На едно от партитата шефът играе карти с приятелите си.

...
На едно от партитата шефът играе карти с приятелите си.
Коментари Харесай

Като в мафиотски филм, но босът на босовете е Борисов

На едно от празненствата шефът играе карти с приятелите си. Един от тях. Сниман е, до момента в който се намира в ареста и над него е осъществено полово посягане.
Друг член на групата, прочут като " Пилето ", платил 2500 евро на блестяща жена, с цел да се " погрижи " за шефа. Останалите подаряват на огромния мъж златни кюлчета като подарък. Звучи като извадка от гангстерски филм, само че " босът " е Бойко Борисов – досегашният министър председател на България.
 Бойко Борисов с ексклузивен коментар за фотосите от вкъщи му, цитира учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ВИДЕО) Бойко Борисов с ексклузивен коментар за фотосите от вкъщи му, цитира учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов направи първи коментар за неговите фотоси, оповестени и в обществените мрежи, откакто първо се появиха в уеб страницата...
Така стартира най-новата публикация за България в The Economist, отдадена на абсурда в Комисията по проверката в 45-ото Народно заседание, където предприемачът Светослав Илчовски даде " шокиращи " (както ги дефинира изданието) показания против властта. Материалът в авторитетното интернационално издание не е подписан от съответен създател. Отбелязва се, че публикацията е включена в секцията " Европа " в печатното издание – със заглавие " Битката против Борисов ".
Бизнесменът, който е малтретиран в пандиза, е Миню Стайков. Подсъдимият за корист с евросредства отхвърли преди няколко дни, че той е индивидът от клипа, който Илчовски видял по време на среща в една от някогашните резиденции на Тодор Живков (където участвал и Борисов).
The Economist напомня, която продължава от 2009 година насам. Отбелязва се, че партиите в новия парламент не са съумели да сформират работещо държавно управление и предварителните избори са планувани за 11 юли от.
Показанията на господин Илчовски мъчно могат да бъдат по-изобличаващи, написа The Economist. Бизнесменът съобщи, че стопанската система се управлява от хора, близки до някогашния министър председател, а министрите са " кукли на конци ". Той твърди, че. По думите на Илчовски – той бил заставен да продава зърно на компанията на Ангелов на занижени цени.
Илчовски показал подправени фактури, с които се целяло да се увеличи оборотът на " Градус " при излизането ѝ на борсата през 2018 година Според него – всеки производител в бранша, който не се подчинявал на желаното от Ангелов (свързан с Бойко Борисов), попадал под ударите на Българската Агенцията по сигурност на храните (БАБХ). Илчовски показва, че.
 Притиснал ли е Борисов Еврохолд със силата на страната, с цел да спре договорката за ЧЕЗ? (АУДИО) Притиснал ли е Борисов " Еврохолд " със силата на страната, с цел да спре договорката за ЧЕЗ? (АУДИО)
Скандален аудиозапис беше качен в най-голямата платформа за видеосподеляне в света YouTube. Записът е на човек, който приказва по телефон...
Иван Ангелов твърди, че 95% от изказванията на Илчовски не са истина и че ще заведе серия от каузи против него. Но признава, че се познава с Борисов и че някогашният министър председател му оказвал подпомагане при експорт на артикули от Турция за трети страни. Що се отнася до тези 5000 лева за " плеймейтка ", Ангелов сподели, че " е доста евтина ". " Борисов ще си откри кой да заплати за доста по-скъпа ", добави той.
Бойко Борисов отхвърля обвиняванията на Илчовски, заявявайки, че са " претоплена гозба ". Доскорошният министър председател твърди, че в никакъв случай не се бил срещал със земевладелеца. Прокуратурата е почнала следствие и.
The Economist отбелязва и няколко дни след тези на Илчовски – още веднъж пред Комисията по проверка. На 10 май той съобщи, че е " дал " 1000 гласа за ГЕРБ на изборите посредством своите чиновници, само че когато отказал да одобри изискванията на Иван Ангелов в Стара Загора, офисите му и една от къщите на служителките му били подпалени.
, освен на българската, за която се счита, че е под политическо въздействие, написа интернационалното издание.
Цитирани са публицистите от " Капитал " и " Биволъ " – Огнян Георгиев и Атанас Чобанов. Георгиев споделя, че Борисов е оцелявал при сходни кавги и преди, имайки поради записите с гласа на някогашния министър председател и. Самият Борисов съобщи, че фотосите са дело на жена, която назова " Мата Хари ". Прокуратурата обаче спря следствието заради " неспособност " да открие коя е тя. Георгиев изяснява, че " по този начин работи нашата страна ". 
 Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание
Цяла страница в влиятелното немско издание Frankfurter Allgemeine Zeitung отдадена на Бойко Борисов, фотосите от спалнята му и прот...
 Атанас Чобанов твърди, че падението на Борисов " ще отнеме време, защото партията му е вградена във всички институции, в това число в прокуратурата ". " Сега обаче се отваря прозорец за нови благоприятни условия ", споделя той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР