На едната страна стоят инсинуациите и лъжите, а от другата

...
На едната страна стоят инсинуациите и лъжите, а от другата
Коментари Харесай

ИТН заговори за мутрата и душевния отпадък Радостин Василев. Министърът заплашвал депутатка

" На едната страна стоят клеветите и лъжите, а от другата страна обстоятелствата. Подложени сме на извънреден напън от мутри. Мутрата Радостин Василев употребява и изгуби вашето време, с цел да приказва измислици. Искам да се уверите по какъв начин наподобява действителността, тя е сурова. "

Така откри Станислав Балабанов контрапресконференцията на Има Такъв Народ, която пристигна като реакция на спортния министър в оставка Радостин Василев, който разгласи, че дружно с още петима депутати, напущат партията.

" Христина Иванова е тук до мен, народен представител от Плевен. Трябваше по листата на " 24 часа " да е там, само че е тук до мен, само че е участвала на всички завери на Василев ", пое топката Тошко Йорданов.

След което пусна запис на диалог сред Василев и Иванова. Двамата са разговаряли очевидно минути преди началото на медийната изява на спортния министър в оставка.

" Подай си молбата ", споделя Василев в запис. " Ти си изменник ". Причината - Иванова споделя, че няма да отиде макар първичния си ангажимент.

Ето някои от разменените реплики:

Иванова: Аз няма да ставам Политическа партия.

Василев: Ние няма да ги поддържаме. Иначе се връщам в Народното събрание и ти ставаш никой.

Иванова: Смених си мнението.

Василев: Недей се опасява. Уплашиха ли те?

Иванова: Никой не може да ме плаши като не ме знае по какъв начин се споделям.

Василев: Утре ще дойдат хора при теб да си подадеш молбата за овакантяване на Народното събрание.

" Ще го изпратим в прокуратурата да се задействат ", заплаши Йорданов.

Според него било неистина, че е ходил да убеждава Василев за заведението на Сталийски. Само му споделил да не прави панаири с районния министър Гроздан Караджов.

" Иво Атанасов е народен представител от Видин, юрист на Росица Кирова, знаете в кой джип се качи тя (на Бойко Борисов - бел.ред.) ", продължи с офанзива към различен от отцепниците от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

" Щастлив съм, че сходен нравствен боклук не е при нас. Чухте, че са имали среща при господин Кирил Петков в неговия парламент. Моралът на господин Петков е никакъв ", продължи с квалификациите той.

Балабанов още веднъж се намеси: " Всичко е обвързвано единствено с пари, подкупи и обещания за постове ". По думите му " всичко било обвързвано с премиера ".

" На каква цена? Да си с гел, да си министър на спорта? Да си с мръсни пари в джоба? ", продължи Балабанов.

След което повтори добре известните опорни точки за измяната за Северна Македония и неприятно направения бюджет.

Тук отново се намеси Тошко Йорданов с запитване към депутатката Иванова да каже дали Василев и различен път я е заплашвал.

" Да ", промълви едвам тя с пресипнал от неспокойствие глас.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР