На Е3 2019 събитието феновете успяха да видят за първи

...
На Е3 2019 събитието феновете успяха да видят за първи
Коментари Харесай

Doom: Eternal - причината за нестандартния интерфейс

На Е3 2019 събитието почитателите съумяха да видят за първи път огромна част от геймплея на новата игра Doom: Eternal . Много от тях обаче се запитаха за какво потребителският интерфейс е толкоз комплициран. В изявление пред VG24/7 криейтив шефът на плана Хюго Мартин даде пояснение:

„Въпросът с UI – когато играете играта, в действителност контролерът ви е в ръката, играта се движи с към 200 благи в час. И ние хвърляме толкоз доста информация по вас. Всички известия би трябвало да са огромни, удебелени и шумни, другояче чудовищата ще ви убият“.

Както видяхме във видеоклипа, спомагателните детайли от интерфейса в действителност са особени – текст в разнообразни цветове, огромни маркери и доста разнообразни знаци. Интересно ще е да забележим какво въздействие ще има „демоничната поквара“.



Мартин показа, че доста работа е вложена в избора на оръжия, най-вече поради притежателите на конзоли:

„Цветовете са определени по този начин, че за една милисекунда да научите с какви амуниции разполагате и в какво количество. Откриването на предмети е шумно, тъй като се нуждаете от тях, с цел да оцелеете в играта… Не желаете да ви убият, единствено тъй като не сте знаели в какво положение са ви ресурсите, нали?“

Въпреки особения образ изборът на екипа е изцяло оневинен. От това, което видяхме, можем да заключим, че Doom: Eternal е фактически доста динамична игра с огромна доза екшън. Всеки, който е играл оригинала, знае по какъв начин всяко парченце информация е належащо за реализиране на напредък.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР