На доста момичета им се е случвало поне веднъж да

...
На доста момичета им се е случвало поне веднъж да
Коментари Харесай

Ето Защо Той Ти Праща Неприлични Снимки

На много девойки им се е случвало най-малко един път да получат неприлична фотография от чужд или малко прочут мъж, на която се вижда доста ясно половият му орган. И седят и се чудят за какво представителите на мощния пол обичат да изпращат такива фотоси. Ако и теб те интересува, виж отговорите на няколко мъже, които са го правили и изясняват за какво:

Правят го, без да мислят – изцяло допустимо е той да ти е изпратил такава фотография, тъй като в никакъв случай до момента не го е правил и му е забавно по какъв начин ще реагира едно привлекателно момиче, в случай че види пениса му на фотография.

Искат да схванат дали ще си легнеш с тях – има мъже, които изпращат неприлични фотоси на дамите, с цел да ги предизвикат и да схванат дали тя е подготвена да прави секс с тях или не.

Не умеят да поддържат връзка – те не знаят по какъв начин да поддържат връзка пълноценно с дамите, само че пък знаят, че са притежатели на огромен пенис и се гордеят с това. И тъй като не могат да приказват за него, вземат решение непосредствено да го покажат на момичето, по което си падат. С течение на времето схващат, че този сякаш прикрит коз не е по никакъв начин добра концепция за започване на диалог и завързване на връзка.

Искат да те подразнят – в случай че фотографията е изпратена от бившето ти гадже, той най-вероятно желае да те нервира и да те подразни, тъй като знае, че си харесвала пениса му и се надява, че сексът с него ти липсва.

Имат потребност да бъдат оценени – допустимо е някое момче, което те харесва, да ти изпрати такава фотография, тъй като счита, че ще се впечатлиш и ще му направи комплимент за пениса. Почти в никакъв случай обаче този способ не работи.
Прочети цялата публикация ТУК
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР