На добър жребий се надява селекционерът на българският национален отбор

...
На добър жребий се надява селекционерът на българският национален отбор
Коментари Харесай

Треньорът на борците ни: Надявам се да имаме шанс в Токио и жребият да е благосклонен

На добър чоп се надява селекционерът на българският народен тим по битка Валентин Ангелов. В Токио ще имаме единствено един представител в този жанр – Георги Вангелов, който е се състезава в категория до 57 кг.

„ Конкуренцията в ниските категории е жестока. Особено мощни са състезателите от азиатските страни “, разяснява треньорът в изявление за „ Утро “.

Заключителната част от подготовката на Вангелов мина в спортния комплекс „ Спортпалас “ край Варна. Националът е работил с трима спаринг сътрудници – двама молдовци и състезателят на „ Димитровград “ и също национал на България – Микяй Наим.

„ Георги тренира крепко. Той е сериозен и упорит състезател. Миналата година мина през съществени контузии, само че сподели воля и се върна на тепиха още по-силен “, добави още Ангелов.

Двамата отпътуват за японската столица през днешния ден. Освен тях потеглят и представителите ни в класическия жанр Кирил Милов и Айк Мнацаканян. Първата битка на Вангелов е на 4 август.

„ Надявам се да има късмет в Токио и жребият да бъде благоразположен към него. Медал, без значение какъв, ще е огромен триумф “, показва Вангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР