На днешното заседание в Софийския градски съд разпитваха свидетели, които

...
На днешното заседание в Софийския градски съд разпитваха свидетели, които
Коментари Харесай

Делото „Цветков“: Синът на Лъчезар Иванов от ГЕРБ избягал от катастрофата от страх

На днешното съвещание в Софийския градски съд разпитваха очевидци, които са били на мястото в злощастния ден. Пред магистрати бе разпитван и другар на Георги Иванов, който му оказал помощ да избяга от злополуката точно на Великден предходната година.

Пред магистрати той описа, че двамата са се чули по телефона и е трябвало да се видят, само че Георги му обяснил, че е станало нещо и в случай че може да го вземе без да дава детайлности. Двамата се разбрали да се чакат в посока Зоологическата градина на километър от злополуката, при която Цветков почина, до момента в който чака на червен светофар. Приятелят на момчето взел такси и отишъл на уговореното място. Двамата се заговорили и Георги Иванов му разказал, че взел участие в злополука с Кристиан Николов и с още едно момиче.

Иванов бил в потрес и доста уплашен след злополуката, изясни приятелят му в съда и добави, че го е взел с таксито след случая и го оставил покрай НДК, където Георги бил отседнал в двустаен апартамент на бул. „ Витоша “.

Двамата се познавали от Италия, където са били студенти.

Заседанието продължава с разпити на очевидци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР