На днешното заседание на Общински съвет председателят инж. Александър Държиков

...
На днешното заседание на Общински съвет председателят инж. Александър Държиков
Коментари Харесай

Непобедимият Валери – Почетен гражданин на Пловдив

На днешното съвещание на Общински съвет ръководителят инж. Александър Държиков и кметът на град Пловдив Здравко Димитров дружно връчиха най-високото отличие на град Пловдив „Почетен жител на град Пловдив“ на Валери Димитров.

Общински съвет – Пловдив единомислещо удостои Димитров с  почетното отличие със свое решение № 60 от 10.03.2022г., което бе гласувано по отношение на изключителния принос в региона на спорта и публичния живот, многочислени заслуги за развиването на спорта и одобряване на националния и интернационален авторитет на град Пловдив, за ангажираност и поддръжка на млади български спортни гении.

„ Валери Димитров е извънреден състезател от Пловдив, който със своите 20 европейски и три международни е ослепителен образец за подражателство на актуалното и бъдещото потомство спортисти. “

Това сподели при започване на церемонията ръководителят на Общински съвет.

Като част от церемонията на Димитров бе връчен почетния знак с герба на града и с лента, символизираща знамето на град Пловдив и почетна грамота с решението, сложено в рамка.

След като Валери Димитров записа своето обръщение в Почетната книга на град Пловдив, той благодари за оказаната чест.

„ Пожелавам на всички вас в тази зала да взимате мъдри, уравновесени решения, с които да помогнете нашият прелестен град Пловдив да стане още по-добро място за живеене “, съобщи Димитров.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР