На днешното редовно заседание Комисията за противодействие на корупцията и

...
На днешното редовно заседание Комисията за противодействие на корупцията и
Коментари Харесай

Цацаров поиска отнемане на имущество от обвиняем за отвличането на Адриан Златков

На днешното постоянно съвещание Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) взе решение за внасяне в Софийския градски съд (СГС) на иск за лишаване на 139 177 лева от упрекнат като помощник в групата, забъркана за отвличането на Адриан Златков, оповестиха от комисията.
С друго решение КПКОНПИ желае от Софийски градски съд лишаване на имущество на обща стойност 645 170.21 лева от двама участници в проведена незаконна група за трафик на бежанци. Двойката, която живее на фамилни начала, е придобила два жилището, три къщи, три поземлени парцела и коли, за които няма легален приход.

На съвещанието на Комисията бяха взети общо 6 решения за внасяне на искове в Софийски градски съд и Варненския областен съд на стойност 3 359 641.43 лева след формирани производства за определяне на нелегално добито имущество. То включва 9 парцела за 487 000 лева и 5 автомобила на стойност 23 700 лева

Проверките против седемте лица са стартирани след получени уведомления за привличането им в качеството на обвинени за осъществени закононарушения - държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване, присъединяване в проведена незаконна група за трафик на хора, присъединяване в проведена незаконна група за отвличания, машинация в изключително огромни размери и пране на пари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР