На днешния 14 октомври ще се случи третото за 2023

...
На днешния 14 октомври ще се случи третото за 2023
Коментари Харесай

Сватбата на Слънцето и Луната преобръща живота кардинално

На днешния 14 октомври ще се случи третото за 2023 година затъмнение – пръстеновидно. То ще бъде очевидно като отчасти от Северна Америка, Централна и Южна Америка.

От територията на България галактическото събитие, наричано още женитба сред Слънцето и Луната, няма да се следи. Реално то ще настъпи по здрач, когато месечината ще скрие слънчевия диск секунди преди 21 часа. Но даже и да не зърнем този тайнствен миг, то съгласно астрологията той ще инициира нови връзки, партньорства, раздели и изобщо съдбоносни промени в рождените карти на всеки зодиакален знак.
Полярност
В общоприет проект съгласно ведическата астрология затъмненията вещаят знаменателни събития, както положителни, по този начин и неприятни. Всъщност мъдреците в предишното не са възприемали света полярен, защото съгласно тях всичко се случва за положителното на индивида и неговата духовна еволюция. Древните забелязали, че всякога, когато има две затъмнения в един календарен месец, се отключва сила за каскада от събития – стартират войни, царе падат от власт, други се възкачват на трона, потеглят земни земетресения. Първото от двете затъмнения през октомври също провокира огромно планетарно събитие – войната в Близкия изток разтресе света.

В персонален и професионален проект идните месеци носят значими събития: раждане на деца, сватби или разводи, смяна на местопребиваване, нови пътища за развиване и обучение.

Изключителното освен това затъмнение е, че с него стартира нов планетарен цикъл от затъмнения по оста Овен-Везни (аз-другите) и това е едвам първото. В по-краткосрочен аспект то ще отключи събития с небосвод на деяние до 2025 година, а в по-далечен проект и до 2046 година Именно тогава ще изтече цикълът със затъмнения, почнали тази есен от Овена и минали през всички 12 астрологични знака (по две години в знак).
Северен възел
Сега наличието на Северния възел в Овен ще разпалва нашите пристрастености и ни тласка към неразучени пътища на нововъведения и себеоткриване. А позиционирането на Южния възел във Везни ще акцентира смисъла на салдото в нашите връзки - сантиментални и работни, възприятието ни за самостоятелност ще инициира време да обмислим по какъв начин да установим повече тъждество и правдивост в връзките с другите.

Със сигурност идните месеци ще донесат бърз и трансформиращ поврат в живота на мнозина. Най-трудно ще бъде на Везните, защото в техния бранш се случва слънчевото затъмнение. Изпитания ще имат и другите съществени знаци – Овен, Рак и Козирог. Ще ври и кипи от събития и при Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, част от които ще имат шанса да реализират нравствен комфорт в този безреден свят. Доста позитиви ще могат да извлекат Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, стига да не се поддават на провокации. А ето и хороскопа на слънчевото затъмнение за 12-те астрознака (или асцендента), написа " Телеграф ".
Овенът сменя имиджа
Енергиите на Слънцето и Луната ще донесат нови връзки и взаимоотношения в живота на много от представителите на този огнен знак. Както и сватби или раздели. Обстоятелствата ще ви принудят да еволюирате в ново Аз, да намерите нов център в живота си. Но с цел да откриете хармонията, салдото и удовлетворението, ще се наложи на много от вас да извърнат нова страница. На тези, които са привикнали да се оправят сами в своето съществуване, в този момент ще се наложи да разчитат повече на сътрудници, даже такива, които не са от най-приятните. Затъмнението ще задейства в живота ви и тематики като явяване на изпити, на изявленията за работа. Шансовете за триумф в общия случай не са по никакъв начин неприятни. Очертават се придобивки, като закупуване на електроника и елуреди.
Телецът потегля на йога
Слънчевото затъмнение ще удари много по психическата непоклатимост, здравето и самочувствието на Телците. Най-добре е представителите на този другояче резистентен земен знак да трансформират своето рутинно всекидневие в по-полезна и забавна посока. В резултат едни от знака ще стартират да живеят по-здравословно, спирайки с непремереното усвояване на калории, мазнини, алкохол. В живота на други ще се появяват сътрудници (интимни или просто приятели), които ще им покажат къде бъркат и за какво се усещат непълноценни. Трети ще стартират да откриват, че огромната наслада в живота в действителност е низ от дребни наслади, като това да отидат на спектакъл, да се запишат на курс по дърворезба или изобразително изкуство или да отделят повече време да поддържат връзка с другари и сътрудници след тежкия работен ден. Не са изключени промени на работното място. Както и oбостряне на болежки или смяна на лекуване при продължителен здравословен проблем.
Близнаците броят пари
Доста от представителите на този въздушен астрознак ще имат прилив на сила, връзките в фамилията ще се подобрят, обрисуват се придобивки като нови и по-чисти коли.

Като цяло ще желаете да поддържате връзка с повече хора, да стартирате нови планове, да влизате в сантиментални връзки. Съветът на небосклона към вас е да не се поддавате на този подтик, а да изчакате най-малко седмица до месец след настъпване на слънчевото затъмнение. То несъмнено ще ви даде късмет за реализация на доста нови креативен планове, пътешествия и занимания с другари или вашето семейство и деца. Някои от знака могат да чакат и раждане на деца, както и напредък в развиването на малчугани. В общоприет проект това затъмнение е положително за вашия знак, защото ще донесе положителни промени и благоприятни условия за увеличение на приходите.
Ракът внася уют в дома си
Това затъмнение отключва мощна трансформираща сила освен при Рака, а при всички съществени знаци (Овен, Везни и Козирог). Тя ще ви послужи да се изправите против свои минали страхове или някакви паразитни модели на мислене, които блокират вашето пълноценно битие в тази инкарнация. Турбуленции в този развой няма да липсват – и в работните, и в персоналните връзки. Възможни са раздели с любовни и бизнес сътрудници. Но бъдещето ще покаже, че всичко е било за ваше положително. В общоприет проект затъмнението ще засегне бранша на вашите корени и дома. При някои от знака е допустима смяна на местоживеене, както и придобиване на нов парцел. А още и реконструкции на дома, саниране на жилище, промяна на дограма, слагане на умни елуреди и така нататък Грижа за остарели родственици. Пазете се от вируси.
Лъвът среща другари
На мнозина от Лъвовете слънчевото затъмнение ще осветли нови пътища за асимилиране на нови умения и информация, ще отвори нови неподозирани порти за пътувания (по работа, за обучение или за релакс) в страната и в чужбина. Това може да е време, в което се захващате с ново образование или занимание, всичко, което интензивно кара умствените ви колела да се въртят. Може даже да откриете инцидентно остарял другар или родственик, защото интервалът носи нараснала социализация. Като цяло слънцето се символизира от знака на Лъва, тъй че значими събития (добри или лоши) в живота ви няма да липсват. При някои от знака ще има и приятни страсти към появяването на децата, а други ще се суетят към образованието и образованието на наследниците си.
Девата с втора работа
Слънчевото затъмнение се разпростира в бранша, който дава отговор за финансите и притежанията на Девите. Това е добра вест и не напълно. Защото тази сила, както всичко в природата, ще се развива в двете полярности. Така едни от знака ще имат нови придобивки, материални активи, запаси и изобщо всичко, което ще им помогне да живеят по-спокойно и удобно. Други Деви обаче ще се сблъскат с дефицити, което ще ги принуди да търсят нова (или втора работа), с цел да свързват двата края. Играещите на борсата да уточняват риска. Метафизици поучават да споделяме своите придобивки както с обичани хора, по този начин и с непознати посредством дарения. Всъщност това ще е моментът да помислите по какъв начин можете да си осигурите повече от това, което ви носи чувство за успокоение, без значение дали се касае за пари, връзки, хубост или виртуална валута.
Везните неузнаваеми
Космическото събитие отключва ударна доза трансформираща сила във вашия знак. А той се трансформира в портал на цяла серия от затъмнения по оста на партньорствата аз-другите (Овен-Везни), като ви предизвиква да изследвате своя капацитет и да наблюдавате по какъв начин другите реагират на него в персонален и професионален проект. Едни от знака могат да решат да сменят своя имидж с нова прическа, нов метод на мислене, напълно нов стайлинг. Други да сменят колегата, съкровен или бизнес. Идеята на това ребрандиране е да измененията метода, по който взаимодействате с другите хора. Но най-много да откриете същинското си аз, което не е константа, а е това, което към октомври 2023 година ви кара да се чувствате пълноценно и щастливи.
Интуицията на Скорпиона работи
Представителите на този воден знак ще получат късмет да разкрият скрити истини в живота си или своето подсъзнание. Това ще им даде опция да погледнат на света с нови очи още от идващата зима. Хората, разчитащи извънредно на своята вътрешен глас в работата си, ще имат триумф, както и тези, искащи да се развиват в езотериката и духовните практики.

От друга страна това затъмнение носи много интровертна сила, която ще ви помогне за спокойна равносметка, за едно душевно и физическо излекуване. Хората, които имат алъш-вериш с администрация, болнични заведения ще получат нужната помощ и грижи. Внимавайте с деянията на експанзия и ревнивост.
Стрелецът с нова обич
Представителите на този огнен знак ще имат съдбоносни промени в своя непосредствен и по-далечен кръг на другарство. Така едни от знака ще получат рамо в кариерата си от свои познати. Това може да пристигна даже от привидно незначителна информация за работа някъде или за обучение, за преквалификация в някой влиятелен университет, наш или непознат. Други от знака ще решат да се включат в акцията за локалния избор. А трети да намерят същинската обич, само че след разлъка. Урокът на затъмнението е да цените и да култивирате връзки, които са освен удовлетворяващи, само че и реципрочни. Вие заслужавате хора в живота си, които подхождат на вашата енергийна осцилация и позитивизъм. В сферата на дома идните седмици са удачни за закупуване на смарт и енергоспестяващи уреди.
Козирогът сменя работата
Стабилни, виновни и почтени мнозина от Козирозите ще получат рамо от ориста да трансформират към по-добро развоя на своята кариера. Тъй като всяко затъмнение носи и трансформираща мощна сила, няма да се размине без исблъсъци. В множеството случаи ще се касае за нова работа, заемане на по-отговорна позиция, само че в дъното ще стои някой сътрудник, от който ще получите изпреварваща информация. Други от знака обаче може да имат проблеми с шефовете си. Съветът на звездите към вас е да избягвате директната борба и гневните прояви при контакти със фамилни другари и сътрудници.
Чужденци оказват помощ на Водолеите
В общоприет проект слънчевото затъмнение ще бъде потребно за хората от зодия Водолей, давайки им нов мироглед за живота. Мнозина от астрознака ще получат опция да пътуват, ще имат шанс при контактите си с чужбина или чужденци.

През идните месеци мнозина от знака ще имат и положителни вероятности да подобрят своята просвета посредством образование, преквалификации. Последното може да бъде потребно за тези, чиито приходи в последните месеци са намалели поради едни или други астрологични условия, носещи компликации и застоялост в фамилията или работата. Сред огромните позитиви на затъмнението е, че то ще ви даде опция да се впуснете в нови духовни и метафизичен пътешествия, в планове със съидейници.
Рибите разделят парцели
Слънчевото затъмнение във Везни ще отключи нови начала във вашите споделени запаси, активи и финансови отговорности в фамилията и работата. Едни от знака ще могат да разделят собствеността върху даден запас с сътрудник, а други да помислите по какъв начин да балансирате еднообразно всички отговорности, които споделяте с друго лице. Ако нещата в една връзка са станали едностранчиви, това ще е добър миг да ги върнете назад в сходство - било по отношение на приноса за фамилния бюджет, било при грижа за развъждането на деца. Рефинансирането, тегленето на заеми или връщането им ще са другата огромна тематика, която галактическата сянка ще подчертава в всекидневието ви в идващите година-две. Иначе при конфликти не отговаряйте на провокации, защото кармичните възли на Луната дружно със Сатурн в картата на затъмнението подсказват, че справедливостта скоро ще спечелва.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР