На днешната си организационна среща с цел уточняване на технически

...
На днешната си организационна среща с цел уточняване на технически
Коментари Харесай

508 клуба са заявили свои представители за конгреса на БФС

На днешната си организационна среща за уточняване на механически въпроси, касаещи идния ексклузивен конгрес на БФС на 12.10.2021 година, Изпълнителният комитет на централата утвърди решенията на Бюрото на ИК по отношение на съставите на комисиите за подготовка на конгреса, за подготовка на документите за конгреса и за промени в Устава на БФС.

Гласувано бе типът бюлетина, с която делегатите ще упражнят правото си на глас, да бъде интегрална.

Разгледан бе и отчетът за футболните клубове-редовни членове на БФС, които следва да отпаднат като членове на централата според член 29 от Устава на БФС. Членовете на Изпълкома установяваха отпадането на общо 5 ФК, като според член 51, алинея 3 от Устава, решението влиза в действие неотложно. В разследване на решението постоянните членове на БФС, които ще имат право на глас на изключителния конгрес на 12.10.2021 година са общо 526.
Според отчета на комисията за подготовка на документите на конгреса, клубовете, излъчилите собствен представител-делегат, са 508.

Членовете на Изпълнителния комитет също по този начин одобриха бюджета, с който БФС ще обезпечи провеждането на мероприятието, като забележителният размер на сумата спрямо предходни конгреси е резултат от организирането на общо заседание в условия на пандемия и нуждата от спомагателни ограничения за обезпечаване на безвредна среда за участниците и гостите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР