На днешната пресконференция на Герена, на която , присъстваха Степан

...
На днешната пресконференция на Герена, на която , присъстваха Степан
Коментари Харесай

Край на братоубийствената война на "Герена" между феновете на Левски?

На днешната конференция на " Герена ", на която , участваха Степан Хиндлиян от Националния клуб на последователите, както и Адриан Петров от фракцията " Ултрас Левски ".
По-запознати с `вътрешните процеси` измежду " сините " почитатели чудесно знаят, че в последното десетилетия известният Сектор " Б " бе разтърсван от голям брой кавги и по този начин да се каже - братоубийствени войни, които изцяло подхождаха на формата на тима долу на терена.
Днес, 9 февруари, може би , бе комплициран завършек на всичко това!
" Изключително удовлетворен съм, че сме седнали на една маса. Беше извънредно време да създадем това нещо в името на клуба ни. Отделните организации на последователите водеха акции всеки за себе си, противопоставяхме се един на различен. Щастлив съм, че след много кавги успяхме да загърбим това минало и излизаме на нов път. Не единствено да съществува, а да изведем Левски, където би трябвало да бъде. Вярвам, че тази ни изява е към тези, които дефинират себе си като неорганизирани, естествени, тъй като без тях няма да можем да реализираме задачата – Левски е безконечен ", сподели Хиндлиян по време на конференцията, а по-късно Петров добави:
" Кампанията към този момент тече от няколко седмици, а точно със закупуването на виртуални билети по време на лагера в Турция. Феновете демонстрираха, че има готовност, която е плод на възторг. В момента имаме притежател - една от най-големите митове на клуба. Имаме изпълнителен шеф, който е експерт, треньор и спортно-технически щаб. Феновете желаеме да надградим и да качим Левски на едно друго равнище. Тази акция не е сама по себе си " Дайте, с цел да дадем ". Каналите ще бъдат най-различни. Имаме опция за тест на контролата с Пирин. 150 000 лв. е един изкупен стадион. Вярвам, че можем да го реализираме. Трябва да оказваме помощ по всички вероятни способи ".

В самия завършек на конференцията бе заложен и въпрос от присъстващ публицист - " Заровена ли е томахавката сред двете фракции? "
" Самият факт, че двамата седим един до различен, е задоволително индикативен. Това е явен сигнал, че сме помъдрели и че няма място за дребнавости. А дали тяхната група ще се завърне в Сектор " Б ", мога да заявя, че секторът не е затворен за никого, в противен случай - отворен е! ", отсече Степан Хиндлиян, а Адриан Петров посочи:
" Всички на тази маса имаме единодушие по най-важните въпроси за Левски, а щом има единодушие, значи проблеми на този стадий няма. Относно Сектор " Б " - дано да кажем, че сме си закупили абонаментни карти за целия сезон, дано приключи и ще мислим. Преди години сме взимали прибързани решения, в този момент има задоволително време да забележим дали пречките, които ги имаше в предходни години, са изчистени. За момента работим дружно по акцията! ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР