На днешната дата се навършват точно седем години от срещата

...
На днешната дата се навършват точно седем години от срещата
Коментари Харесай

На днешния ден: Седем години от срещата между Гриша Ганчев и червена България

На днешната дата се навършват тъкмо седем години от срещата сред Гриша Ганчев и няколко хиляди последователи на ЦСКА, извършена на 4 октомври 2015-а година на стадион „ Българска войска ”. Припомняме, че тогава предприемачът приказва от спонтанна сцена пред бранш „ А ”, като срещна алената общественост с проектите си по отношение на бъдещето на 31-кратните първенци и обстановката в клуба.

Ганчев разгласи пред почитателите, че пред ЦСКА има няколко други възможности и точно ентусиастите „ би трябвало да вземете решение по какъв път да тръгнем ”, на което публиката отвърна със скандиране „ не желаеме непознати лицензи ”.

Спортният филантроп прикани алената общественост и фенските фракции да изберат директорски съвет от десетина души. „ Глас национален - глас божи ”, съобщи тогава Ганчев. Той се закани, че „ таралежите пристигнаха в Борисовата градина, с цел да отстранен змиите ”, правейки отпратка към известната фраза на Георги Василев от 90-те години, и даде обещание в тима „ ще има българи, уповавам се след няколко години да са от школата ”.

Бизнесменът приказва и за базите на родния футболен гранд, като призна, че „ мисля базата в Панчарево да си я върнем на страната и да си купим терен - има аграрни земи към София, 50-60 декара, и да се построи естествен център ”.

За „ Армията ” Ганчев сподели, че „ стадионът в този тип не би трябвало да бъде ”. Относно финансовата политика благодетелят заявява пред почитателите, че „ ще харчим толкоз, колкото изкарваме и няма да позволим оттук насетне тази пагуба, която е била " и добави, че „ и с малко пари можем да бъдем огромен клуб ”.

На сцената до Гриша Ганчев през 2015-а година бяха Димитър Якимов, Георги Коритаров, Георги Атанасов, Светла Петрова, Георги Калчев, Стойне Манолов, Пламен Марков, Димитър Пенев, Любослав Пенев, а водещ на събитието беше Ники Кънчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР