На длъжността заместник-министър на икономиката и индустрията е назначен Ивайло

...
На длъжността заместник-министър на икономиката и индустрията е назначен Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Шотев е назначен за зам.-министър на икономиката

На длъжността заместник-министър на стопанската система и промишлеността е назначен Ивайло Шотев, заяви пресцентърът на министерството. Той беше депутат - в 47-то, 48-ото и 49-ото Народно заседание. Днес неговото освобождение, с цел да поеме поста.

Той беше нападнат, че татко му Валентин Шотев, е някогашен комсомолски секретар на Министерство на вътрешните работи до 1989 година и някогашен дълготраен съучастник с някогашната барета Алексей Петров във компанията " Лева груп ". Самият народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " признава за връзките си с някогашната барета през 2002 година в изявление за " Дневник ", като споделя, че са били доста близки с Петров, само че се разделили " не по най-цивилизования метод ".

Впоследствие съгласно информация в " Медиапул " Шотев става главен очевидец против Алексей Петров по дело за рекет и изнудване за случаи отпреди повече от 10 години.

За тези детайлности от биографията му в формалната визитка няма нищо, като в нея се показва, че Шотев има дълготраен управнически опит в частния бранш, във фармацевтичната промишленост и търговията. " По обучение е икономист. Защитил е бакалавърска степен в Университетския лицей в Лондон (UCL), компетентност Бизнес и Икономика. Магистърската степен е придобил в МГИМО, компетентност Икономика и Политика ", се споделя в справката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР