На Даяна Ханджиева най-после й потръгна. Дни преди да празнува

...
На Даяна Ханджиева най-после й потръгна. Дни преди да празнува
Коментари Харесай

Клин клин избива, но... Фатална участничка във Фермата връ...

На Даяна Ханджиева най-сетне й потръгна. Дни преди да чества 29-тия си рожден ден на 6 август се разбра, че актрисата е спечелила роля във финалния сезон на сериала на Нова тв „ Братя ”. Щастлива е и в любовта. В началото на предходната година Даяна и баскетболистът Кристиян Ставрев откриха назад път един към различен, откакто минаха през много трудности и няколко раздели. 

Окрилена от любовта и стимулирана от новите благоприятни условия в специалността, Даяна се приближава до сбъдването на детската си фантазия, освен това май ще я осъществя по този начин, както си го е представяла като 15-годишна. През март актрисата, която постоянно е желала да се занимава с филантропична активност, бе Уганда, с цел да се запознае с локалните и методът им на живот, като задачата й бе да разпространява културата и потребностите им. В момента Даяна събира пари, с цел да помогне на децата и родителите им, с които се срещнала в Уганда, възнамерява второто си посещение при тях.

На хубавицата й лиши дълго време да се добере до по-голям план, откакто през 2018 година стана известна с ролята на Катерина от поредицата на Би Ти Ви „ Скъпи наследници ”. Популярността, с която се снабди около сериала, не довела автоматизирано до предложения за нови планове. Трябвало да се бори за място на опашката от искащи да вземат участие в кино и тв продукции. Горе-долу в този интервал хубавицата се борела и с трудности, свързани с бурната й връзка с огромната й обич - баскетболистът Кристиян Ставрев.

Даяна се записала в школа по актьорско майсторство още на 15 години, смятайки, че в случай че е известна, ще има опция да оказва помощ на хора в потребност. Идеята й хрумнала, следейки кариерата и филантропичната активност на холивудската звезда Анджелина Джоли. Първите задължения на Даяна като актриса били епизодични функции в киното и малкия екран. След това амбициозната брюнетка стигнала до снимачната площадка на американската продукция „ Getaway ” със Селена Гомес и си партнира с Итън Хоук. Първоначално трябвало да е на терен единствено два дни, само че я харесали и останала четири месеца. Даяна била на дубльорка на Селена Гомес. Трябвало да стои в колата вместо нея и да се надява, че каскадьорът, който кара, ще се оправи съвършено. След този ангажимент, Даяна траяла да следва фантазията си, само че в това време записала „ Реклама ” в Нов български университет. Докато била студентка, ходила на няколко бригади в Съединени американски щати. За една от тях отпътувала директно откакто се явила на кастинг за сериала „ Скъпи наследници ”. Смятала, че вероятността да я одобрят била дребна. Само че я харесали, обадили й се и Даяна незабавно се прибрала. Това завръщане в България я доближило до реализирането на фантазията й за актьорска кариера, само че и до нова огромна обич. С Кристиян Ставрев, който през днешния ден играе баскетбол у нас, се срещнали след края на фотосите на „ Скъпи наследници ”. Тогава спортистът нямал визия за изявата на Даяна в сериала, защото още не бил излязъл на екран. Двамата се срещнали на празненство край басейн. Кристиян бил с другари. Събирането им било нещо като изпращане, защото след два дни той щял да замине в Съединени американски щати, където учел „ Международен бизнес маркетинг ” и играел баскетбол. Даяна била в компания, в която бил и тогавашното й гадже. Точно довечера чествали 24-тия й рожден ден. Когато диджеят я поздравил, Кристиян я забелязал и след минути я поканил на къс танц. Това е единственият път, в който се видели, тъй като Кристиян отпътувал за Съединени американски щати. След няколко дни Даяна му изпратила фотография на билборд със своя лик – похвалила се с премиерата на „ Скъпи наследници ”. Кристиян бил прелестно сюрпризиран и почнали да си пишат. И по този начин месеци наред.

В този интервал Даяна се разделяла с гаджето си и сякаш го забравяла, говорейки с Кристиян, по правилото „ чеп клин избива ”, само че в някакъв миг усетила, че се влюбва. Връзката от разстояние обаче почнала да им тежи с времето. Кристиян първи се отдръпнал и с Даяна не си пишели в продължение на седмици. След това се завърнал, с което дългите им онлайн диалози се възобновили. Когато се прибрал в България, любовта им разцъфнала, само че компликациите траяли. Трябвало да се върне в Съединени американски щати, с цел да приключи образованието си, тъй че връзката им била най-вече от разстояние През 2020 година Даяна отишла при обичания си в Съединени американски щати и всичко било отлично, само че няколко дни преди да си тръгне за България изпаднала в рецесия. Ставала на 27. Дали поради напън на обществото, родители, усещане, само че си дала сметка, че няма непоклатимост нито в кариерата, нито в персонален проект. Смятала, че би трябвало да е направила нещо по-значимо от това, което е постигнала до този миг.

В професионален проект тя има една огромна роля – тази в „ Скъпи наследници ”, и епизодични в поредиците „ Революция Z ” и „ Фамилията ”. Участва и в късометражните филми „ Диагноза ” и „ Още една неделя ”, само че към момента била много надалеч даже от първата крачка към сбъдването на фантазията й да бъде сполучлива актриса, да е известна и да има финансовата независимост да се занимава огромно с щедрост. В персонален проект пък връзката й с Кристиян била най-вече от разстояние, което било много трудно и за двамата. Даяна поела самодейността да се разделят, с цел да се концентрира върху професионалното си развиване. Това не се трансформирало и когато, поради пандемията, Кристиян трансформирал проектите си и се прибрал в България. Виждали се, само че срещите им не довели до възобновяване на връзката им. Така че Даяна влезнала като свободна жена в риалитито „ Фермата ”. Участието й бе много коментирано, поради връзките й на ръба на флирта с илюзиониста Йордан Белев и водачът Петър Петров. Когато актрисата напуснала шоуто, разкрила, че Кристиян не я е не запомнил и скоро след първите разменени реплики, дали нов късмет на любовта си.

Двамата не престават да са дружно, въпреки че към този момент не споделят доста свои общи фотоси в обществените мрежи. Последно в края на юли Даяна показа фрагменти от къмпинг край морето, като тагна Кристиян за техен създател. В работата също й потръгна. Даяна имаше участия на театрална сцена. И въпреки всичко евентуално най-голямата й наслада е била, когато е спечелила роля във финалния сезон на „ Братя ”, поради, че постоянно е желала да играе пред камера. Освен да се бори за нови функции, Даяна се е фокусирала и върху събирането на средства за децата, с които се срещна в Уганда. Тя посети страната през март със съдействието на Даниел Делибашев, създател на фондация „ Усмивки за Африка ”. Даяна, която показа много фрагменти от Уганда, се завърна мощно впечатлена, описа в изявленията за прекарването и нееднократно самоуверено влезе в диалози с почитатели в обществените мрежи. Те най-често я питаха по какъв начин тъкмо оказва помощ на децата в Уганда. „ Основно със обществените мрежи - желая да предизвикам вниманието на хората към тях, да ви срещна с живота им, всекидневието им, културата им, да направя връзката сред тях и вас и с общи старания да се опитаме да подобрим изискванията им за живот. Вярно е, че не съм доктор или преподавател, само че посредством мен може някой подобен да разбере за тях и да прояви предпочитание да помогне ”, отговори Даяна преди време на въпрос в инстаграм. Към момента тя е решена да събира пари, с цел да се върне още веднъж в Уганда. „ Това ми е задачата сега. Да изкарам пари, с цел да съм оптимално финансово самостоятелна там. И да мога да им оказа помощ, с изключение на посредством обществените мрежи, популяризирането на техния живот, и финансово да съм потребна. Там към този момент ми е втори дом. Това е мястото, което най-бързо почувствах като такова ”, показа актрисата преди време, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР