На чистачите вече е забранено да влизат в един от

...
На чистачите вече е забранено да влизат в един от
Коментари Харесай

Огромни плъхове с размерите на чихуахуа превзеха град във Великобритания

На чистачите към този момент е неразрешено да влизат в един от кварталите на английския град Глазгоу, който беше превзет от големи плъхове. 

Според обява в Daily Star гризачите са завладели региона на Скотстън, чиито локални поданици към този момент могат да срещнат плъхове с размерите на кучета чихуахуа. Властите на града се пробват да се оправят с сходна злина, само че нищо не се случва. В резултат на това синдикатите на сметосъбирачите посъветваха своите членове да не събират боклуци в окупираните региони.

Профсъюзните водачи споделят, че е рисково да се работи към гризачите. Управителят на GMB за почистващите служащи в Глазгоу, Крис Мичъл, сподели, че сигурността на техните служащи е от първостепенно значение и да чистят улица „ залята от големи плъхове “ е изключено.

" Хапят и оставят изпражнения на всички места. Рано или късно някой ще се разболее съществено, въпрос на време е ", сподели синдикалистът.

Междувременно жителите на окупираните територии са възмутени от това решение, защото в този момент ще има проблем с препълнените кофи за отпадък. Говорител на градския съвет се надява, че актуалните практики за битка с вредителите " оказват въздействие ", обещавайки, че съветът ще следи развиването.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР