На Бела Хадид определено не можем да кажем, че ѝ

...
На Бела Хадид определено не можем да кажем, че ѝ
Коментари Харесай

Изненадващата професия на новото гадже на Бела Хадид

На Бела Хадид несъмнено не можем да кажем, че ѝ въври в любовта, тъй като връзките ѝ все не се получават. Сега обаче се оказва, че моделът е още веднъж влюбена.
 Бела Хадид театралничи гола измежду лавандулово поле - и още веднъж се радва на живота
Бела Хадид театралничи гола измежду лавандулово поле - и още веднъж се радва на живота

Тежките моменти са към този момент зад тила ѝ

От TMZ са разпространили видео, на което се вижда по какъв начин Хадид се разхожда в компанията на мъж, като го е хванала за ръката. Освен това двамата даже се целуват.

Въпросният мъж не е какъв да е, а Адан Бануелос. Името му евентуално не приказва нищо на никой, само че той в действителност е измежду най-популярните каубои в Америка. Към момента не се знае от кой момент двамата са дружно, като единствено преди няколко месеца се раздели с режисьора Марк Калман.

Bella Hadid makes out with cowboy Adan Banuelos four months after Marc Kalman split

Бануелос живее в Тексас, само че има мексикански корени, като през 2017 година е включен в Зала на славата на ездачите за уменията си върху коня, като с това се е трансформирал в един от най-младите членове, пише Harper`s Bazaar.
 Бела Хадид и завръщането към ездата - какъв брой щастлива е хубавицата
Голямото благополучие на Бела Хадид

Отново себе си

Не знаем по какъв начин тъкмо Бела Хадид и Адан Бануелос са се срещнали, само че евентуално любовта на двама към конете е била в основата. Самата Хадид постоянно споделя фотоси и приказва за това какъв брой обича тези животни, като даже взе участие в съревнование по езда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР