На българите вече им е писнало от красиви прилагателни и

...
На българите вече им е писнало от красиви прилагателни и
Коментари Харесай

Александър Симов: Държавата да покрие първите 200 киловатчаса на домакинствата в нужда

" На българите към този момент им е писнало от красиви епитети и общи изречения и по тази причина в програмата ни за първите 100 дни сме записали съответни решения. Например, една от най-често поставяните тематики при срещите ни с хората е, че се притесняват от идващите сметки за ток. Затова ние сме записали - за всяко домакинство, което не може да си разреши сметките, страната ще покрие първите 200 киловатчаса. За да може да усетят хората, че страна има. " Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Враца Александър Симов в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Той даде и различен образец за съответно решение - еднократна помощ за всяко второ и трето дете на работещи родители от 6 500 лева, която да помогне на младите фамилии.

За здравната рецесия Симов разяснява: " Трябваше да се даде известно време на хората, да вземем за пример месец, да се приготвят за " зелените документи ". Тогава напрежението нямаше да е такова. Въвеждайки го от през днешния ден за на следващия ден се сътвори едно напрежение, което към момента не може да бъде успокоено. Такива дейности не оказват помощ на здравната система и на имунизационната политика. "

Александър Симов акцентира, че главната борба на левицата в опазването на здравето е лечебните заведения да не бъдат търговски сдружения, тъй като медицината не е търговия.

Социалистът бе безапелационен, че имунизирането е непринуден акт и Българска социалистическа партия не би въвела наложителна имунизация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР