На автогарата в Кърджали този път няма извънредно пристигащи автобуси

...
На автогарата в Кърджали този път няма извънредно пристигащи автобуси
Коментари Харесай

Без извънредни автобуси в изборния ден в Кърджали

На автогарата в Кърджали този път няма изключително идващи рейсове в деня на балотажа. Полицейските инспекции на границата с Турция в дните преди втория тур на изборите провокираха съществено комплициране на разписанията на рейсовете.

Рекордно ниска е изборната интензивност в Кърджали - към 11.00 часа тя е 4,4%. Няма регистрирани нарушавания и сигнали за нередности.

Тези дни автобусите идващи на автогарата в Кърджали от Турция са единици. Нарушено е разписанието даже и на постоянните линии. Преди да се завърне в Бурса, Фатма Шен чака значими документи, които са ѝ изпратени по рейса.

По думите на превозвачи, които отхвърлиха да застанат пред камера, на границата рейсове от Турция са чакали по 17-18 часа. Пътници, пристигнали в Кърджали, претърпели същински потрес – изключително мъчно било за тези с диабет и високо кръвно.

Според доста от хората в Кърджали изборите в този момент не са причина за пътешестване. Но и заминаването е със забавяне. По някои интернационалните линии с два – три часа. За тези, които изпращаха родственици, това беше в допълнение време за прощаване.

Хората настояват, че пазаруването на гласове и следен избор са невъзможни феномени при рекордно слаба изборна интензивност. Днес единствено един рейс потегля към Турция от автогарата в Кърджали.

ВСИЧКО ЗА ДЕНЯ НА БАЛОТАЖА - КАК ГЛАСУВАТ ПОЛИТИЦИТЕ, КАКВО съдебна експертиза СЛУЧВА В СЕКЦИИТЕ У НАС И ЗАД ГРАНИЦА, РЕЗУЛТАТИ, РАВНОСМЕТКИ И ИЗВОДИ - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана БНТ1 И СЛЕДЕТЕ НА

Репортер: Димитър Димитров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР