На адреса, на който е регистрирана ирландската фирма, собственик на

...
На адреса, на който е регистрирана ирландската фирма, собственик на
Коментари Харесай

Ето какво има на адреса във Варна, на който е регистриран камионът-ковчег в Есекс

На адреса, на който е записана ирландската компания, притежател на камиона с български номера, в който бяха открити 39 мъртви тела, се обитава сдружението „ Утрешни придвижвания днес”. То е записано предходната пролет от Джоана Мари Махер на адрес в морската ни столица.

В Търговския указател е посочен партерът на жилищен блок. Според живущите, в никакъв случай тук не се е помещавала непозната компания, съобщи БТВ.

По информация на българските управляващи, камионът е напуснал България през 2017 година и не се е прибирал. Справка сподели, че транспортното средство има подписана българска застраховка „ Гражданска отговорност”, годна до юни 2020 година

„ Както стана ясно късно нощес, камионът е влезнал точно през Белгия, а не през Уелс, както се смяташе в началото. Основната версия на английската полиция е, че починалите са жертва на трафиканти на хора. Според заместител началника на полицията в Есекс, сега приоритет в следствието е идентифицирането на жертвите, само че процесът може да се окаже дълъг”, разяснява Иван Димов, консултант на министъра на външните работи.

По съмнение в ликвидиране в ареста остава 25-годишният водач на камиона, който е от Северна Ирландия.

Междувременно полицията в Северна Ирландия е претърсила две жилища, за които се счита, че са свързани с задържания.

Националната престъпна организация е изпратила служители на реда, които да оказват помощ и да разпознават „ групи от проведената престъпност, които може да имат участие” в закононарушението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР