На 9 септември победителят от тазгодишния сезон на кулинарното риалити

...
На 9 септември победителят от тазгодишния сезон на кулинарното риалити
Коментари Харесай

След пищна сватба в Обзор Станислав отлага медения месец за зимата

На 9 септември спечелилият от тазгодишния сезон на кулинарното риалити „ Хеле Китчън “ Станислав подписа брак с дългогодишната си другарка гримьорката Божидара.
Младото семейство все още остава без меден месец, само че обмислят зимата да се отдадат на сантиментална отмора на другоземен остров, написа Телеграф.

„ Меден месец ще има, само че ще е зимата. Сега имаме други неща, които са предпочитани, и двамата също по този начин би трябвало да си обърнем внимание на професионалните задължения. Пък и имахме женитба, която продължи 3 дни “, с усмивка изясни Станислав и разкри, че възнамеряват да почиват на топло през зимата, само че към момента нямат съответен проект за дестинация. Освен с медения месец двойката не бърза и с разширението на фамилията и появяването на бебе. „ Обмисляли сме го, както всяко едно младо семейство. За момента ще изчакаме, не бързаме, тъй като имаме много задължения. Имаме си към този момент и наше общо жилище, за което би трябвало първо да помислим , да си го стегнем и по-късно към този момент може да мислим за деца “, означи Станислав.

Жилището, което двамата избрали, се намира в Перник. „ Просто си го усетихме. Преди това обиколихме доста жилища, само че все нещо ни спираше, знаехме, че не е нашето. Този, като го видяхме, и си познахме дома “, безапелационна е Божидара.

Връщаме ги към сватбения ден и страстта, която са изпитали, а двамата са безпределно щастливи , че всичко се е получило по този начин, както са го възнамерявали. Естествено, имало и занимателни случаи като терзанието на Станислав преди церемонията.

Преди да стартира ритуалът, двойката била дружно с кумовете си в хотелската стая. „ Станислав като че ли беше изпаднал в някакъв транс, дума не обелваше “, споделя Божидара. Тя го питала дали е добре, всичко наред ли е, желае ли да пийне шампанско, а той стоял и продължавал да гледа в една точка. „ След малко излезе от стаята и застана на терасата, без нищо да каже. Хвана се за парапета и продължи да гледа в нищото “, описа още
избраницата му. Станислав добави, че до момента в който стискал парапета, си мислел: „ Сега, в случай че изляза през вратата и се кача на колата и непосредствено си потегли, какво ли ще се случи. “ „ Сватба щеше да има при всички положения “, отвърна го обаче Божидара.

Вълнение Станислав изпитал и до момента в който приготвял тортата, която в действителност му лишила 3 дни . „ Беше ми малко обезпокоеното. Знаех, че всички ще гледат тортата на Станислав и се притеснявах да не вземе да се провали нещо, само че за мое благополучие беше тъкмо както я бях възнамерявал “, споделя кулинарят. За другото меню се доверил на сътрудниците си от ресторанта, където чествали, а те се постарали да бъдат високооценени както от младоженеца, по този начин и от специфичните кулинарни посетители, измежду които бяха началник Виктор Ангелов, Реджи, Емануел и Божана Кацарска.

За булката най-голямо било вълнението към подбора на рокля и грим за огромния ден . „ За първи път бях на професионален гримьор. Винаги сама се гримирам, само че си бях дала обещание, че в случай че един ден имам женитба, то ще се доверя на различен човек и доста се харесах. Що се отнася до роклята, я избрах незабавно. Това беше първата рокля, която взех от първия магазин в Пловдив. Просто я облякох и не желаех да я смъквам, това беше “, връща се обратно във времето Божидара. С днешна дата и двамата дефинират сватбата си като красива приказка.

Както „ Телеграф “ пръв писа, предходната седмица Станислав си взе дипломата от Благоевградския университет, където приключи компетентност „ Маркетинг и реклама “. Той разкри, че в действителност е приключил преди 5 години, само че едвам в този момент е стигнал да си вземе дипломата или по-скоро в този момент му е потрябвала, защото мисли да продължи образованието си във Франция, само че не разкрива какво тъкмо е решил да учи звездният кулинар. За сметка на това обаче се похвали, че напълно скоро ще отвори нов сладкарски завод в Перник. Откриването ще бъде при започване на октомври. Станислав продължава да върти и сладкарницата си в миньорския град, която се трансформира в обичано място на перничани след успеха на мачото в „ Хелс Китчън “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР