На 8 юни в хотел „Интернационал“, Златни пясъци, ще се

...
На 8 юни в хотел „Интернационал“, Златни пясъци, ще се
Коментари Харесай

Скитащият проповедник на интернет Тим Коул ще гостува на годишната конференция на БАА

На 8 юни в хотел „ Интернационал “, Златни пясъци, ще се организира тазгодишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация (БАА). Специален посетител на нея ще бъде Тим Коул, немско-американски интернет откривател и критик, именуван „ скитащия просветител на Интернет “.

Тим Коул е създател на бестселъри, публицист, създател на рубрики във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен преподавател и модератор на софтуерни конгреси по целия свят. В последната си книга " Digital Transformation " той разказва резултата от дигитализацията на стопанската система и приканва фирмите да ускорят своята промяна, с цел да бъдат същински сполучливи.

 Тим Коул

Именно цифровата промяна е във фокуса на годишната конференция на БАА. Сред обсъжданите на нея тематики ще бъдат: въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг промишлеността, вероятните сюжети за развиването, дали сме очевидци единствено на постепенен стадий или бизнесът скоро ще бъде коренно преформатиран, с цел да влезе в нова епоха. Сред тематиките също по този начин ще бъдат ръководството на гении, образованието и непознатите вложения?

На годишната среща на БАА се чакат над 200 водещи топ мениджъри и притежатели на компании, които ще обсъдят в дълбочина провокациите пред промишлеността.

За участници в панелите са привлечени интернационално приети специалисти в региона на аутсорсинга, ръководството на процеси и гении, стратегическите разбори и роботиката.

Също по този начин, в границите на форума, интернационално жури ще излъчи и носителите годишните награди за нововъведения, високи технологии и аутсорсинг.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР