На 17 май 2019 г. Пловдив ще e домакин на

...
На 17 май 2019 г. Пловдив ще e домакин на
Коментари Харесай

Пловдив става столица на технологичната и аутсоурсинг индустрия в Югоизточна Евпора

На 17 май 2019 година Пловдив ще e хазаин на първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност– SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT.

Събитието се провежда от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) в партньорство с Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Община Пловдив, в хотел „ Империал “ и е с начален час 10:00 ч. Така градът под тепетата ще се трансформира в столица на софтуерната и аутсоурсинг промишленост в Югоизточна Евпора.

Форумът ще събере над 300 посетители, като в конференцията ще вземат присъединяване над 30 български и интернационалните лектори, като цялостният им лист може да бъде забелязан на seeitssummit.com.



Специален посетител на събитието ще е доктор Даниел Съскинд, който ще провокира присъстващите с мотивационната си тирада на тематика „ Бъдещето на специалностите “. Преподавател в Оксфорд и някогашен основен консултант на английското държавно управление, доктор Съскинд е съавтор и на бестселъра „ The Future of the Professions “. В книгата той изследва въздействието на технологиите и изключително на изкуствения разсъдък върху специалностите и обществото като цяло. Участията му в TED Talk за бъдещето на работните процеси са гледани повече от 1.4 милиона пъти.

Футуристът Мартин Везовски и основен дизайнер на SAP е другият специфичен посетител на събитието. Той ще показа своята визия по какъв начин можем да начертаем, изградим и вдъхновим бъдещето, в което желаеме да живеем. През 2017 година Везовски е отличен в Топ 100 на иноваторите в Германия с купата „ Софтуерен визионер “.

В рамките на форума за четвърти път ще бъдат връчени и българските софтуерни Оскари – премиите за нововъведения, технологии и аутсорсинг за 2019 година. Интересът към премиите за нововъведения, технологии и аутсорсинг за 2019 година отбелязва 30% растеж спрямо миналогодишните кандидатури. В 16 категории ще бъдат отличени най-хубавите компании, планове и артикули, измежду които софтуерна компания на годината, най-хубав шеф в бранша на технологиите, старт-ъп компания на годината и други Авторитетно жури от интернационалните експерти прави оценка кандидатурите, а спечелилите ще станат ясни по време на специфичната церемония вечеря на 17 май.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР