На 17 май 2019 г. Пловдив ще се превърне в

...
На 17 май 2019 г. Пловдив ще се превърне в
Коментари Харесай

България е домакин на първия регионален форум за технологичната и аутсоурсинг индустрия

На 17 май 2019 година Пловдив ще се трансформира в гореща точка за първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност– SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT.

Събитието се провежда от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) в партньорство с Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Община Пловдив. Градът под тепетата е най-атрактивната аутсорсинг дестинация в България след столицата съгласно годишния отчет за развиване на аутсорсинг промишлеността за 2018 година



„ След пет доста сполучливи конференции, отдадени на развиването на бранша в България, тази година си поставихме амбициозната цел да разтеглим обсега на проявата, като поканим сътрудници и сътрудници от Югоизточна Европа. Целта ни е да подтикваме развиването на цялостната екосистемата и да начертаем общи проекти за налагането на района като водеща дестинация на международната карта за развиване на високотехнологични артикули и съвременни бизнес услуги “, разяснява Ивайло Славов, ръководител на Българската аутсорсинг асоциация.

Форумът ще събере цяло съзвездие от потвърдили се в международен мащаб специалисти в региона на изнесените бизнес процеси и услуги и високите технологии и ще обезпечи платформа за показване и дискутиране на последните трендове и благоприятни условия за развиване на бранша.

Специален посетител на събитието ще е доктор Даниел Съскинд, който ще провокира присъстващите с мотивационната си тирада на тематика „ Бъдещето на специалностите “. Преподавател в Оксфорд и някогашен основен консултант на английското държавно управление, доктор Съскинд е съавтор и на бестселъра „ The Future of the Professions “. В книгата той изследва въздействието на технологиите и изключително на изкуствения разсъдък върху специалностите и обществото като цяло. Участията му в TED Talk за бъдещето на работните процеси са гледани повече от 1.4 милиона пъти.

Футуристът Мартин Везовски, който е и основен дизайнер на SAP, е другият специфичен посетител на събитието. Той ще показа своята визия по какъв начин можем да начертаем, изградим и вдъхновим бъдещето, в което желаеме да живеем. През 2017 година Везовски е отличен в Топ 100 на иноваторите в Германия с купата „ Софтуерен визионер “.

В конференцията ще вземат присъединяване още над 30 български и интернационалните лектори, като цялостният им лист може да бъде забелязан на seeitssummit.com.

В рамките на форума за четвърти път ще бъдат връчени и българските софтуерни Оскари – премиите за нововъведения, технологии и аутсорсинг за 2019 година. В 15 категории ще бъдат отличени най-хубавите компании, планове, артикули. Ще бъде определена софтуерна компания на годината, ще бъде отличен най-хубавият шеф в бранша на технологиите, ще бъде избрана най-хубавата софтуерна бизнес постройка за годината и така нататък Авторитетно жури от интернационалните експерти прави оценка кандидатурите, а спечелилите ще станат ясни по време на специфичната церемония вечеря на 17 май.

Кандидатури за премиите ще бъдат одобрявани до 22 април 2019 година на [email protected].
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР