На 8 октомври (събота), от 10.00 часа Стара Загора посреща

...
На 8 октомври (събота), от 10.00 часа Стара Загора посреща
Коментари Харесай

Стара Загора посреща „Skate Zagora Open”

На 8 октомври (събота), от 10.00 часа Стара Загора посреща надпреварата “Skate Zagora Open 2022 ”. Организатори на конкуренцията, която е кръг от Републиканско състезание по скейтборд, са съдружие „ Скейтборд клуб Стара Загора ” – с поддръжката на Община Стара Загора и Българска скейтборд федерация. На новоизграденото съвременно оборудване в парк „ Артилерийски “ умения ще покажат над 50 майстори на рисковото и професионално каране. 

Състезанието ще започва в 10:00 часа и ще продължи до 20:00 часа, като участниците ще бъдат разграничени в четири групи - до 15-годишна възраст, до 18-годишна възраст, над 18 години.  Надпреварата ще има три кръга - Nо 1 квалификации, No 2 полуфинал, No 3 край.
-->
В рамките на шампионата ще се състои и съревнование за най-хубав скейтборд трик, демонстриран от участниците. За музикалния декор ще се погрижи диджей със особено готова селекция.

Водещата концепция на мероприятието е необятна популяризация на скейтбординга като спорт и като модерна просвета, неизменима част от градската среда.  Основна цел на „ Скейтборд клуб Стара Загора “ е да трансформира това събитие в традиция, като го разраства и притегля почитатели на екшън спорта от чужбина. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР