На 8 ноември предстои да излезе книгата Кралят: Животът на

...
На 8 ноември предстои да излезе книгата Кралят: Животът на
Коментари Харесай

Извадиха смразяващ скандал между Чарлз и Даяна! Кой проговори

На 8 ноември следва да излезе книгата „ Кралят: Животът на Чарлз III “. В нея Кристофър Андерсен споделя пикантни детайлности от фамилния живот на Чарлз и Даяна. Според създателят връзките сред съпрузите били толкоз обтегнати, че охранителите им били съществено обезпокоени да не се наранят един различен, написа elle.bg.

Андерсен разказва епизод, в който Даяна преследвала брачна половинка си „ по коридорите, нагоре по стълбите и от стая в стая Хайгроув Хаус и крещяла „ Защо не спиш с мен? “. Според осведомени бъдещият крал спрял всевъзможен съкровен контакт със брачната половинка си след раждането на сина им Хари през 1984 година и Даяна обезверено се опитвала да разбере на какво се дължи това.
-->
В отговот Чарлз подметнал саркастично: „ Не знам, скъпа. Мисля, че може да съм гей. “

В книгата се твърди, че по време на един от следващите кавги Чарлз настоял жена му да се отнася към него с полагащото му се почитание.

" Знаеш ли кой съм аз? “ попитал я той. „ Даяна дала отговор, че той е „ шибано животно “, написа Андерсен. „ Ти в никакъв случай няма да бъдеш крал! “, извикала тя. „ Уилям ще наследи майка ти. Ще се погрижа за това. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР