На 8-ми март излезе новата версия на Google Chrome за

...
На 8-ми март излезе новата версия на Google Chrome за
Коментари Харесай

Google Chrome вече може да записва всички пароли в отделен файл

На 8-ми март излезе новата версия на Гугъл Chrome за разработчици, в която се появи нова потребна функционалност.
Уеб-браузърът към този момент може да да записва всички запомнени сметки и пароли за тях в обособен файл. Новата функционалност е добавена за комфортно и елементарно прекачване на тези данни към другите мениджъри на пароли и други браузъри, поддържащи тази опция.

За да се запишат паролите на Гугъл Chrome във файл е належащо да се конфигурира версията Chrome Dev (за разработчици). От менюто с настройките следва да се избере „Експортиране на паролите“, след което би трябвало да бъде обещано единодушие за осъществяването на това деяние. Информацията бе оповестена от експерта на Гугъл Франсоа Бофор, който я качи във фирмената обществена мрежа Google+.



Експортираният файл с паролите за другите уеб сайтове има уголемение CSV, универсално за всички мениджъри на пароли. Новата функционалност може да бъде пробвана от всеки, стига да конфигурира на своя Mac или PC версията за разработчици Chrome Dev .

Официалната поява на функционалността за запис на паролите в обособен файл се чака да стане със идната постоянна версия на Гугъл Chrome. Това се чака в края на месец април или началото на месец май тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР