На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по

...
На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по
Коментари Харесай

Edna на 10: най-доброто от Добромир Банев

На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по този мотив взехме решение да ви напомним някои от най-четените и запаметяващи се публикации на нашите създатели, които и през днешния ден обичаме да препрочитаме!

Когато думите не доближават и възприятията са прекомерно мощни, на помощ идват великите писатели, чиято креативна задача е да обличат в фрази комплицирания танц от усеща в нашия вътрешен свят. А през днешния ден желаеме да посветим този материал на един изключително специфичен човек, в чийто редове не стопираме да се преоткриваме всякога:

„ Любовта набутва всички страхове в най-тъмния ъгъл на чекмеджето. С нея си отива всяка непотребна нерешителност да заявим себе си по този начин, че ръцете и устните да довършват всичко, което по една или друга причина не съумяваме да изкажем. Независимо от това, че връзките получават рутина, да продължаваме да обичаме, е най-сигурният знак, че има защо да живеем и да трупаме вяра. “

Добромир Банев изрично е измежду най-четените, най-разпознаваемите и най-обичаните имена, които са оставили парченце от себе си в нашия уебсайт. Освен празник от основаването на Edna.bg, през април тази година означаваме и 10 години от първия му оповестен текст като наш външен създател, а ние не можем да сме по-щастливи и по-горди от обстоятелството, че продължаваме да споделяме с вас неговия гений и неговите проникновения за живота и любовта.

Събрахме 10 от най-любимите ви и най-четени текстове на Добромир Банев. Насладете им се!

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

Не пропускай да се включиш и в обичайна игра на Edna.bg, в която можеш да спечелиш доста и страхотни награди през този месец!

 игра Edna.bg/iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР