На 73 години, след тежко боледуване си отиде дългогодишният телевизионен

...
На 73 години, след тежко боледуване си отиде дългогодишният телевизионен
Коментари Харесай

Черна вест в БНТ Пловдив! Екипа остана без свой скъп колега

На 73 години, след тежко боледуване си отиде дългогодишният ефирен оператор Димитър Игнатов. Той е част от екипа на Българска национална телевизия Пловдив в продължение на повече от 40 години. Работил е за всички знакови излъчвания от основаването на РТВЦ Пловдив, оповестиха от държавната телевизия.
Професията на телевизионния оператор е избор на хора с изразена характерност, сензитивност и жив взор към света. Умението да разказваш с картина е точно това, което основава експресивното влияние на феномена „ телевизия “.
Един от тези експерти, който притежаваше рядката дарба да снима „ монтажно “, да улавя през обектива на камерата си същността на събитието, беше Димитър Игнатов. Един от хората в специалността, за които може да се каже, че имаше ослепителен личен почерк.
За работата си по снимането и производството на поредност фолклорни излъчвания, концерти, новинарски репортажи и студийни стратегии той е отличен с премия „ Пловдив “ – в категория „ Операторско майсторство “. Бог да елементарни Митко Игнатов и да поддържа скъпото му семейство, на което екипът ни изрича дълбоки съболезнования.
Поклонението пред паметта му ще бъде на следващия ден, 2 март, от 11.00 часа, погребален парк „ Север “ – „ Рогошко шосе “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР