На 7 юни в хотел Graffit Gallery Design Hotel в

...
На 7 юни в хотел Graffit Gallery Design Hotel в
Коментари Харесай

Основни акценти от експертната бизнес дискусия за състоянието на пазара на недвижими имоти и тенденциите в новото строителство в град Варна


На 7 юни в хотел Graffit Gallery Design Hotel в град Варна се организира експертна бизнес полемика под наслов „ За по-добра среда на живот “ с уредник Imoti.net. На полемиката участваха представители на локалната администрация, имотния отрасъл и бизнеса в морската ни столица.

Сред участниците в работната среща бяха: Благомир Коцев, регионален шеф на гр. Варна, Илиян Илиев от Обществен център за околна среда и стабилно развиване, Борислав Точевски   от Националната асоциация на строителните бизнесмени, агенции за недвижими парцели и представител на Пощенска банка. участва на събитието като специфичен посетител от страна на вложителите в града.



Сред разискваните тематики бяха развиването на пазара на жилищни и ваканционни парцели във Варна и района, трендовете в новото строителство, равнището на търсене на жилища, най-атрактивните региони в и към морската столица, опциите за устройване на публични пространства и цифровите решения в жилищното кредитиране.



Областният шеф на Варна засегна няколко съществени въпроса, касаещи възстановяване на инфраструктурата и транспортните връзки на града и развиването му като привлекателен център за повече туристи.



Борислав Точевски от НАСП разиска положителните образци в новото строителство в град Варна, като стартира с настоящия план на „ Явор “ АД - многофункционална в влиятелния квартал Чайка.



Основните трендове, които се следят на пазара в града са увеличаващите се вложения в недвижими парцели в резултат на инфлацията, повишаване на цената на квадратен метър за новото строителство и бързата реализация на покупко-продажби с качествени парцели. Клиентите търсят планове осъществени с качествени материали, с по-голяма резистентност във времето и висока енергийна успеваемост. Внимание се слага и на красивата среда на живот и инфраструктурата към парцела.



Като одобрен вложител с дълготраен опит „ Явор “ АД, освен следва, само че и задава най-новите трендове във Варненския строителен отрасъл. Винаги и във всеки план комфорта и удовлетворението на клиентите са приоритет за сдружението. Проектите на „ Явор “ АД се отличават с изключение на с красива визия и функционалност, също по този начин и с високотехнологични решения в строителството и потреблението на най-качествените материали на водещи компании в промишлеността. Този вид парцели са сигурна и надеждна инвестиция, която пази спестяванията на хората освен в интервали на рецесия и възходяща инфлация.

Информация за постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН и други планове на ЯВOР АД може да получите в офиса на компанията в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията  .

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР