На 7 и 8 декември в Пекин се проведе Национално

...
На 7 и 8 декември в Пекин се проведе Национално
Коментари Харесай

В Пекин се проведе Национално съвещание по политико-правни въпроси

На 7 и 8 декември в Пекин се организира Национално заседание по политико-правни въпроси, на което членът на Политбюро и секретар на Комисията по политически и правни въпроси към Централен комитет на ККП Чън Уънцин прочете тирада на Си Дзинпин.

В нея китайският водач показва, че политическата и правна активност е значима част от партийното и държавно създаване. Необходимо е обществото да работи за цялостната реализация на набелязаните от 20-ия конгрес на ККП цели и задания, придържайки се към управителната роля на партията по политико-правни въпроси, както и към социализма с китайска специфичност. Важен миг е също модернизацията на практики, свързани с политиката и законодателството, тъй че да се подсигурява обществената непоклатимост, да се насърчи справедливостта и спокойния живот на жителите.

Си Дзинпин също по този начин насочи поздрави от името на Централен комитет на ККП във връзка идния празник на полицията, изразявайки вяра силите на реда да продължат да служат на партията и обществото и дават принос за националната сигурност и обществена непоклатимост.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР