На 6 януари детето извадило от чантата си в класната

...
На 6 януари детето извадило от чантата си в класната
Коментари Харесай

Обвиниха майката на 6-годишно американче, простреляло учителката си

На 6 януари детето извадило от чантата си в класната стая револвер, закупен законно от майка му, и стреляло по 25-годишната учителка Абигейл Звенър.

Майка на 6-годишно американче, което рани през януари съществено с огнестрелно оръжие учителката си, беше упрекната във връзка със случая, потресъл Съединени американски щати, предадоха международните организации.

25-годишната Дежа Тейлър ще бъде съдена по обвинявания в пренебрегване на грижите за детето си и застрашаване на малолетно лице, оставяйки налично за него заредено огнестрелно оръжие, се споделя в изказване на прокурор Хауърд Грийн от Нюпорт Нюз, щата Вирджиния.

На 6 януари детето извадило от чантата си в класната стая револвер, закупен законно от майка му, и стреляло по 25-годишната учителка Абигейл Звенър. Младата жена бе две седмици в болница с рани в ръката и гърдите. След драмата родителите на детето споделиха, че оръжието е било прибрано на обезопасено място и че синът им е с тежко инвалидизиращо заболяване, заради което се нуждае от специфични грижи.

В началото на този месец потърпевшата учителка заведе дело против учебните управляващи, които упреква, че са пренебрегнали предизвестията за други насилствени прояви на същото дете. Тя желае обезщетение в размер на 40 милиона $.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР