На 6 април в 07:34ч е пълнолунието в 16-я градус

...
На 6 април в 07:34ч е пълнолунието в 16-я градус
Коментари Харесай

Пълнолуние във Везни - време е да въведем ред и хармония в живота си

На 6 април в 07:34ч е пълнолунието в 16-я градус на знак Везни. При пълнолуние Луната е в съпротива на Слънцето, което е в непосредствен съвпад с Хирон и покрай Юпитер. Меркурий съвсем доближава лунния възел в Телец и в секстил със Сатурн в Риби и Марс в Рак.

Мощна сила е обвързвана с това Пълнолуние посредством срещата на Слънцето и Хирон. Това ще отвори някои уязвими места у нас. Луната е против Хирон, което демонстрира кармични рани и може да отвори рана, която сте претърпели в предишното, която преди малко сте заровили, само че не сте отработили. Тази „ кървяща “ рана може да бъде обвързвана с родител, злополучно събитие, отменяне, проблеми във връзката или обвързвана с тематиките на дома, където попада в персоналния ви хороскоп.



Възможно е също по този начин да срещнете хора, които носят сходни пострадвания, или ваши другари и познати също да попаднат в сходни обстановки. Можем да станем по-емоционално нестабилни, в сравнение с нормално, това е изключително правилно за тези, чиито хороскопи са доминирани от знаците Овен и/или Везни.

Този аспект обаче носи и опция за излекуване. В този случай умерено разговаряне за пострадванията е доста значимо, само че в случай че по някаква причина не можете да говорите със забърканите хора (вече не са живи или не поддържате връзка), можете да го извършите и в медитация. Холистични лечения, духовната работа, Рейки и йога също са настоящи. Имайте смелостта да погледнете в себе си. Имайте смелостта да отстоявате себе си, говорете, сложете чертата, в случай че би трябвало. Излекувайте себе си...

Има доста хубост под цялостната Луна във Везни, която може да ни насочи да станем по-задълбочени, по-свързани и настроени към света към нас.

Всяко пълнолуние е опция да променим нещо в живота си, според от знака, в който се случва. Това пълнолуние ни предизвиква да бъдем в естетика с другите. Везните са свързани с нашите взаимоотношения и метода, по който си взаимодействаме в тях. Също по този начин се свързват със справедливостта, потребностите и благосъстоянието на другите.

Ако враждуваме с някого, в този момент е шансът да се помирим. Везните са знак на справедливостта и мира, а прошката е една от формите за освобождение на тежки и отрицателни сили в себе си, тъй че прощавайки на другите и на себе си, ние се освобождаваме от бремето.

Предстои ни забавен интервал, още повече, че това небесно въздействие ще бъде подправено от срещата на Меркурий и лунните възли, тъй че част от информацията, която идва до нас, както и диалозите, които ще водим, ще са извънредно значими за по-нататъшната поредност от събития.



Пълнолунието във Везни също е доста мощно време за осъществяване на ритуали за спиране на етерните влакна, връзки. В този обред можете да се освободите от всички връзки, които ви държат блокирани или лимитирани. Когато изпълнявате обред за спиране на етерните влакна, връзки, вие не се освобождавате от другия човек, вие просто прекъсвате енергийните връзки, които сте основали с него. В множеството случаи връзките минават на ново, по-високо равнище. Понякога тези ритуали се постанова да се създадат няколко пъти, не постоянно работят еднократно.

Венера, която ръководи знака Везни, в този момент е в Телец (другият знак, който управлява), тя се усеща тук доста добре, тъй че това пълнолуние е извънредно щастливо и удобно. Тъй като Везни е знак, който се стреми към цялостна естетика, това пълнолуние балансира всички наши тела – физическо, прочувствено, ментално, психическо и духовно. Добре е да се вършат извършения, които балансират всички чакри.

Венера е богинята на любовта и хубостта, тя е ръководещата планета на знак Везни и нашата кожа като външно покритие е под нейна власт. Всичко, което е обвързвано с хубостта и направено за нашата кожа, в този момент ще бъде доста потребно. Да поглезим себе си, душата и тялото си, да се разкрасим, да се възобновим. Добре е да извършите ексфолиация на цялото тяло, с цел да се отървете от мъртвите пластове на кожата, да извършите парна баня на лицето си и по-късно да нанесете грижливо подхранващи маски и кремове.

Везни е знак на хубостта и хармонията вкъщи. Украсете дома си с пролетни цветя. Всичко, което кара душата ни да се усеща по-добре, задоволително е единствено да го погледнем и към този момент стопля сърцето ни.

Доминиращите цветове към този момент са пастелни нюанси, розово, жълто, зелено и неясно лилаво. Нека в този ден на пълнолунието да звучи нежна и приятна музика, да гори розова (може и друга) свещ, ароматизирайте атмосферата в дома си с приятни аромати. Организирайте сантиментална вечеря с обичания човек, танцувайте блус, шепнете си похвали и нежни думи.

Луната може да ни донесе и осъществяване на нашите цели и фантазии. При пълнолуние постоянно има смяна на енергийното равнище, което води до преоценка и занемаряване на неща, които към този момент не работят. Можем да се освободим от отпечатъците на предишното, които заемат място и сила пред по-важните ни неща.

Везни е въздушен съществен знак, обвързван с изкуството и хубостта, тъй че за магическия развой на привличане на мечтаното в живота може да се употребяват кристали мантри, песнопения, танци, песни, рисунки, янтри, цветя, етерични масла.

Както към този момент споменахме, Везни е знак на хубостта, любовта и на салдото. Време е да въведем ред и естетика в живота си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР