На 54-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство, разбра HotArena.

...
На 54-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство, разбра HotArena.
Коментари Харесай

Румен Луканов се разведе след 30 г. брак! Остави апартамент в центъра на София на бившата си жена

На 54-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство, разбра HotArena .

Бившият водещ на телевизионната игра „ Сделка или не ” по Нова телевизия се е развел тихомълком с някогашната си брачна половинка Ина. Делото е било на 15 май, вторник, писа „ Уикенд ”.

Двамата съумели да се спогодят и бракоразводното им дело завършило единствено с две съвещания. На първото помирително дело Ина и Румен декларирали, че са се договорили по имуществените въпроси. Двамата им сина към този момент били пълнолетни, тъй че не се налагало съдът да се произнася за родителските им права. В фамилния им дом в дребна кооперация на столичната улица „ Бачо Киро ”, на третия етаж останали да живеят единствено Ина и по-малкият им наследник Франк.

По-големият им правоприемник Матю от няколко години се е открил в Лондон и се грижи самичък за себе си. На 15-и май по обяд Ина и Румен за втори и финален път прекрачили прага на съдбовната зала 13 в Софийския областен съд. За изненада на съдийския състав, които са участвали на всевъзможни фамилни панаири, те другарски си бъбрели и даже си тръгнали дружно от съда след края на делото.

Слуховете, че Луканов поставя рога на жена си , с която бяха дружно цели 30 години, циркулираха от 2-3 години. Едва предишното лято Луканов бе уловен за първи път в крачка. Румен бе щракнат от папараци да интимничи с апетитна русокоска на име Ралица , само че шоуменът по никакъв начин не се тормози от разкритието. Тъй като бил фамилен човек, а в заведението и магазините му за вино всички го познавали, той въртял обич в офиса си на бул. „ Стамболийски ” , близо до мола. Според осведомени, русокосата хубавица била известна сомелиерка и съдружничка на Румен в бизнеса с виновност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР