На 50 сигнала за счупени клони и дървета в София

...
На 50 сигнала за счупени клони и дървета в София
Коментари Харесай

Човек е в тежко състояние, клон падна върху него заради вятъра в София

На 50 сигнала за счупени клони и дървета в София са реагирали през днешния ден екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ в Столичната община, заяви ръководителят й Красимир Димитров, представен от БНР. Човек пострада, като клон е паднал върху него, до момента в който си разхожда кучето в столичния парк „ Света троица “.

На мястото има полиция, чака се кола за спешна помощ. Паркът е затворен и чиновниците на реда приканват с мегафон жителите да не се разхождат по алеите, прецизира Новини.бг.

8 екипа на дирекцията са на терен и отстраняват счупените дървета.

Най-много сигнали има от регионите „ Витоша “ и „ Овча купел “.

Призовават се жителите да отстранят недобре закрепени предмети от балконите, а строителните компании да огледат оградите на обектите.

Дървета препречиха пътя на бул. " Линкълн ", сигнализираха поданици на кв. " Овча купел " във фейсбук. По-късно в групата консуматор на име Георги Чичков добави: " Искам да благодаря на момчетата от БКС - " Овча купел " и двамата сътрудници от Аварийна помощ на Следствен отдел към окръжна прокуратура. Заедно успяхме да премахнем в границите на към час няколкото огромни дървета, които бяха паднали на бул. " Президент Линкълн " и блокираха три от платната затруднявайки придвижването. Искам да помоля всички съседи да бъдат извънредно деликатни, когато паркират довечера на територията на региона! Ако имате опция не паркирайте към тополи и по-големи дървета! "

Дървета бяха паднали и в кв. " Бояна ". В " Красна поляна " кола бе затрупана от паднало дърво.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР