На 5-ти октомври Европарламентът в Брюксел ще заседава, за да

...
На 5-ти октомври Европарламентът в Брюксел ще заседава, за да
Коментари Харесай

“Отровното трио“ с писмо до всеки един евродепутат за корупцията у нас

На 5-ти октомври Европарламентът в Брюксел ще заседава, с цел да дебатира върховенството на закона в България. В тази връзка изпратихме имейл до всеки един от общо 705 евродепутати. В него се съдържат обществени изказвания на настоящия министър на стопанската система Лъчезар Борисов и министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Това оповестиха посредством профила си във Фейсбук уредниците на антиправителствените митинги проф. Велислав Минеков, Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов, известни още като „ Отровното трио “.

Според известието им в първото (изпратено изказване – бел. ред.) ясно се установяват корупционни практики в размер сред 40 и 60% от цената на плановете, финансирани с европейски средства за справяне с рецесията поради COVID-19, а във второто се дават ясни указания по какъв начин да се прикриват злоупотребите с такива, с цел да бъде продължено финансирането за България.

“Сметнахме за честно да дадем опция на депутатите в Европейския парламент да се срещнат с корупционните практики в държавното управление на Борисов задоволително време преди дебата, без да считаме посочените образци за изчерпателни в мафиотизираната реалност на страната ”, споделят от „ Отровното трио “.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР