На 5 февруари стана известно, че британският крал има рак

...
На 5 февруари стана известно, че британският крал има рак
Коментари Харесай

Според астролог, до есента крал Чарлз III почти напълно ще прехвърли властта на сина си

На 5 февруари стана известно, че английският крал има рак - Бъкингамският замък публично разгласи новината. Тази притеснителна новина пристигна седмица откакто той напусна лондонска болница, а в този момент стана известно, че монархът ще отсрочи обществените си изяви, " с цел да си даде време да се възвърне ". 

Астрологът и таролог Юлия Лифанова проучва наталната карта на монарха, разкривайки забавни особености, свързани с неговото здраве. Опозицията на Плутон с неговия асцендент Лъв е влезнал в действие на 21 януари. Освен това Плутон е диспозитор на Слънцето в Скорпион и този аспект приказва за автоимунна битка. Сякаш тялото се бори със себе си. За жал, тази съпротива единствено ще набира скорост и до 2026 година Плутон ще " бомбардира “ тялото му, което демонстрира евентуално утежняване на заболяването, отбелязва специалистът, представен от woman.bg.

През април и май 2024 година, заради скупчването на планети в знака на Телец, ще има мощна съпротива на Слънцето в Скорпион. Тази позиция може да докара до увеличение на образуванието.

В случая с Чарлз III, в същия миг Черната Луна ще се свърже със Сатурн, който дава отговор за неговия здравен бранш в Козирог. Един от най-трудните дни за него може да бъде интервалът от 25 март до 7 април - евентуално е интервенция или някакво лечебно влияние върху тялото. 

Това демонстрира евентуална химиотерапия - в същите тези дни възелът от предишното във Везни се издига на неговата Венера. Тази планета ръководи хормоните, както и сдвоените органи. Вероятно това значи унищожаване на нещо от тялото.

Извод: От септември 2024 година до края на май 2025 година Марс ще премине през бранша на съня и тайните действия, до момента в който Марс в неговата карта дава отговор за кариерата му и е вторият диспозитор на Слънцето. Първо, това ще бъде дълъг интервал на бодърствуване и второ, постоянно води до скрита битка, оставаща незнайна за обществеността. 

Очевидно е, че кралят ще се готви да съобщи част от работата си на сина си. Това обаче не е изненадващо. Принц Уилям е безоблачен Рак, което значи, че за него прекосяването на Марс през Рак от септември 2024 година до края на април 2025 година ще бъде същинско тестване и той в действителност ще би трябвало да работи повече от нормално. Според астролога до септември 2024 година крал Чарлз III съвсем изцяло ще трансферира властта на сина си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР