На 5 декември 2018г. от 17.30ч. на пл. България димитровградските

...
На 5 декември 2018г. от 17.30ч. на пл. България димитровградските
Коментари Харесай

Най-голямата жива елха в България грейва в Димитровград

На 5 декември 2018г. от 17.30ч. на пл. " България " димитровградските деца, техните родители, баби и дядовци ще посрещнат най-дългоочакваният посетител през цялата година - Дядо Коледа. Обичаният дъртак ще дойде особено в Димитровград за запалването на най-голямата жива елха в България - " Дървото на вярата " .
" За първи път в Димитровград, на централния площад, е ситуирана ледена пързалка, която ще радва най-малките другари на Димитровград. Тя работи всеки ден от 10:00 ч. до 22:00 ч. Няколко следващи петъчни и съботни вечери през декември младежите ще могат да си вършат зимни празненства с доста въодушевление и игри. ", съобщи кметът Иво Димов.

Аромат на вкусни вурсчета ще се носи из площада на Димитровград от обичайна " Гостилница ", а в работилничката за играчки децата ще могат да създадат етикети за дарове и 3D коледни украси за дома. Задължителното писмо до Дядо Коледа дребните палавници ще могат да напишат и пуснат в " Пощата " за коледни писма. За децата ще има и вкусна изненада с обичана близалка.
Коледни песни в осъществяване на Микаела Димитрова и Мариета Стоянова и танците на гениите от ОЦТИ " Галаксико " ще ни пренесат във вълшебството на коледния дух. Колорита на българския фолклор ще бъде пресъздаден в хореографията на танца " Снежко " от децата на танцов отбор " Звездица ", а коледари от с.Долно Белево ще изпълнят с наричания за благополучие централния площад на Димитровград.
Пищна заря и пиротехничеки резултати ще чакат жителите, пристигнали на запалването на Елхата и коледните светлини в Димитровград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР